Publicat: 27 Noiembrie, 2019 - 12:29
Share

Joi, 28 noiembrie, ora 11.00, la Teatrul National Bucuresti (foaierul de la etaj), are loc conferinta de presa în care se vor anunta detalii despre editia aniversară, cea de-a 20-a, a Intalnirilor JTI.In acest an, pe 28 noiembrie, vin la Intalnirile JTI dansatorii IT Dansa din Barcelona, o pepiniera de talente pentru cele mai prestigioase companii de dans din Europa. 

IT Dansa, compania de dans a Institutului de Teatru din Barcelona, vine pentru prima dată în România, la cea de-a XX-a ediție a Întâlnirilor JTI – o ediție aniversară care celebrează tinerețea.

De 20 de ani, Întâlnirile JTI aduc în România companii de dans celebre pe care altfel publicul din țara noastră ar fi putut să le vadă doar pe marile scene ale lumii, precum și spectacole prezentate în premieră la București.

Cei mai talentați dansatori ai Institutului de Teatru spaniol, vor prezenta pe 28 noiembrie, ora 20:00, la Teatrul Național București, trei momente coregrafice, aparținând unor importanți coregrafi contemporani: Whim (Capriciu) de Alexander Ekman, In Memoriam de Sidi Larbi Cherkaoui și The Prom (Balul) de Lorena Nogal.

La conferința de presa este anuntata participarea Gildei Lazar, Director in cadrul JTICatherine Allard – Director artistic al IT Dansa, dansatori ai IT Dansa.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: