Publicat: 6 Aprilie, 2012 - 13:54
Share

Roxette a lansat recent un nou album, cel de-al nouălea din carieră, intitulat "Travelling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places", sau pe scurt "Traveling", material precedat şi de un nou videoclip, la piesa "It's Possible", vara aceasta, formaţia urmând a concerta la Cluj Napoca, în data de 19 Iulie, pe Cluj Arena, în cadrul unui eveniment prezentat de Ursus şi organizat de Emagic.

După ce anul trecut şi-a marcat revenirea după o pauză de opt ani printr-un turneu internaţional şi un album nou, "Charm School", Roxette pregăteşte fanilor surprize şi pentru 2012. Pe lângă noul turneu - "The Neverending Tour", care va include oraşe în care Marie şi Per nu au mai concertat până acum, fanii trupei se pot bucura şi de un nou album, "Traveling: Songs from Studios, Stages, Hotelrooms & Other Strange Places", material ce cuprinde 15 piese, atât melodii noi, cât şi compoziţii mai vechi, reinterpetate. Lansat abia la finalul lunii trecute, "Traveling" a debutat direct în Top 10 în clasamentele din Suedia, Germania şi Cehia, "concurând" cu lansările unor artişti precum Madonna sau Iron Maiden. Materialul conţine de asemenea şi trei piese live: "She's Got Nothing On (But the Radio)" - înregistrată în timpul concertului din Rio de Janeiro din Aprilie 2011, "Stars" – înregistrată în timpul soundcheck-ului pentru show-ul susţinut în Dubai în Mai 2011, precum şi o interpretare inedită, alături de o orchestră simfonică, a hitului "It Must Have Been Love", din timpul spectacolului "Night of the Proms", din Rotterdam, 2009.
Primul single de pe album, "It's Possible", s-a bucurat deja de o primire entuziastă din partea fanilor, clipul - regizat de David Nord – având premiera acum câteva zile, în Suedia.
Roxette va ajunge vara aceasta pentru a doua oară în România, în cadrul turneului The Neverending Tour, urmând a concerta în data de 19 Iulie pe Cluj Arena (Cluj-Napoca). Biletele sunt disponibile online pe MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului precum şi în reţelele afiliate MyTicket.ro, preţul fiind cuprins între 65 de lei şi 250 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Autor: Călin Angheluţă