Publicat: 9 Iulie, 2014 - 17:00
Share

O grupare infracțională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de procurorii DIICOT, miercuri, în urma mai multor percheziții făcute la Craiova.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, miercuri, 21 de percheziţii domiciliare în Craiova, vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate specializată în trafic de droguri de risc.

Conform sursei citate, începând cu anul 2014 suspecții, constituiţi într-un grup infracţional organizat, au procurat atât din Slatina, cât şi din străinătate, diferite cantităţi de droguri de risc precum şi de substanţe cu efecte psihoactive pe care le-au comercializat în Craiova.

În cauză au fost identificate cca.150 de persoane care consumau astfel de substanţe şi care urmează să fie audiate  de procurori.

La sediul D.I.I.C.O.T  - S.T Craiova urmează să fie audiate miercuri mai multe persoane, în cauză urmând a fi dispuse măsuri legale.