Publicat: 17 Aprilie, 2020 - 13:09
Share

Dezinsecţie terestră azi, 17 aprilie, după ora 20.00, în Tunari, Nuci, Gruiu, Baloteşti, Chitila, Mogoşoaia, Buftea, Periş, Chitila, Mogoşoaia, Buftea, Periş, Corbeanca, Ciolpani! Link-ul GPS care arată poziţia exactă a maşinilor care aplică tratamentele va fi disponibil la momentul dezinsecţiei pe pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Ilfov.

Dezinsecţia se face cu Cymina Plus, în doză de 50 de mililitri la hectar. Vă rugăm să nu staţi în raza de acţiune a substanţei şi, preventiv, să închideţi geamurile când se face dezinsecţia. Substanţa este iritantă pentru oameni şi, din păcate, toxică pentru albine, de aceea apicultorii sunt anunţaţi din timp, ca să ia toate măsurile de protecţie. Pentru dezinsecţia terestră nu există insecticid care să nu fie toxic. Insecticide biologice (nu sunt toxice) există doar pentru dezinsecţia făcută din avion.

Fiecare acţiune de dezinsecţie are un responsabil din partea Consiliului Judeţean şi responsabili din partea fiecărei localităţi, care pot fi contactaţi pentru orice sesizare sau nelămurire.

Tag-uri Institutii: