Publicat: 20 Februarie, 2020 - 08:35
Share

Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel Popescu, va participa împreună cu secretarul de stat, Emil-Răzvan Pîrjol, la deschiderea oficială a Târgului de Turism al României - cel mai important eveniment pentru industria de turism din ţara noastră, care va avea loc joi, 20 februarie, ora 11.00. Ediţia de primăvară din acest an se va desfăşura în Pavilionul B2 al Centrului Expoziţional ROMEXPO.

Cu ocazia Târgului de Turism al României, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri organizează evenimentul de lansare a raportului privind operaţionalizarea unei reţele de Organizaţii de Management al Destinaţiei (OMD) în România. Raportul este rezultatul proiectului derulat în colaborare cu Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) şi finanţat de Comisia Europeană, prin Direcţia Generală Reform, pentru a sprijini înfiinţarea şi funcţionarea OMD-urilor în România. Evenimentul de lansare va fi urmat de un seminar de lucru susţinut de experţi la nivel internaţional, care va avea drept scop prezentarea în detaliu a raportului şi a manualului de operare a OMD-urilor.

La standul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, vizitatorii vor putea descoperi un spaţiu special destinat proiectului "EDEN Destinaţii Europene de Excelenţă". Depresiunea Horezu, Parcul Natural Apuseni, Staţiunea Geoagiu - Băi, Ţinutul Buzăului, Municipiul Alba Iulia, Jurilovca, Mărginimea Sibiului, Municipiul Suceava şi Tăuţii Măgherăuş sunt cele nouă destinaţii europene de excelenţă care au ocupat locul I în cadrul concursurilor EDEN şi care vor fi promovate în cadrul manifestării expoziţionale.

Persoanele care doresc să viziteze standul şi care vor să adreseze întrebări specialiştilor din minister o pot face în perioada 20-22 februarie între orele 10:00-18:00, iar duminică, 23 februarie, în intervalul 10:00-16:00.

Tag-uri Geo: