Publicat: 22 Octombrie, 2020 - 11:28
Share

Opriți-l pe Erdogan, opriți-l pe cel de-al doilea Hitler ”- demonstrație în fața ambasadei germane de la Erevan
 
Manifestanți armeni și străini au organizat miercuri, la Erevan, un miting în fața ambasadei germane, cerând o reacție la agresiunea azeră împotriva Artsakh.

Manifestanții țineau pancarte care spuneau „Opriți-l pe Erdogan, opriți-l pe cel de-al doilea Hitler”, „Recunoașteți Artsakh”, „Nu fi tăcută”, „Germania, tăcerea ta ucide oameni” și alteke.

Manifestanții au cerut, de asemenea, recunoașterea de către Germania a Artsakhukui ca țară independentă, scandând  „Teroristul Erdogan”, „oprriti genocidul”, „Deschide-ți ochii”.

„Vrem să ne întâlnim cu ambasadorul pentru a vorbi față în față și pentru a înțelege poziția lor, realizând in acest mod în ce măsură sunt informați cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat. De asemenea, trebuie să înțelegem în ce măsură sunt pregătiți să ia măsuri pentru a opri totul ”, a spus unul dintre manifestanți.

Un demonstrant străin s-a alăturat demonstrației armene. „Sunt eston, stau alături de poporul armean. Astăzi intenționam să merg și la graniță, dar din cauza vârstei mele am întârziat vizita timp de 10 zile. În numele națiunii mele, vă spun că Estonia este alături de Armenia. Fiți puternici, armenilor”, a spus bărbatul eston.

Ciprian Pop

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: