Publicat: 30 Octombrie, 2020 - 13:18
Share

Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), denunță „excesele de comportament și de limbaj” ale lui Cristian Tudor Popescu și denunță prigoana la adresa credinței.

Liderul PPU (social-liberal) îi îndeamnă pe români să își apere sufletul românesc și să lupte împotriva abuzului, fără frică, respectând istoria națională în care Biserica a avut un rol fundamental.

Redăm, mai jos, mesajul integral transmis de Daniel Ionașcu:

„Până aici! Românii nu sunt vite!

Excesele de comportament și limbaj ale domnului Cristian Tudor Popescu sunt specifice unei tulburări care este foarte clar delimitată în psihiatrie. În aceste condiții, verbiajul grobian al acestui domn merită, cel mult, o evaluare clinică. În consecință, cei care îi acceptă și îi promovează delirul inept sunt fie potențiali “colegi de salon”, fie oportuniști fără conștiință.
 
Stafidit de vidul interior, CTP își proiectează impotența spirituală asupra celorlalți. Incapabil să accepte diferențele de opinie și să recunoască adevărul exterior psihozei care îl consumă, se vede doar pe sine, multiplicat în oglinzile unui suflet fără profunzime, și strigă vehement: vitelor!
 
Trăim un moment de cumpănă. Credința este prigonită mai agresiv decât în comunism. Astăzi, în timp ce nebunii amenință Biserica de pe acoperișuri, iar noii comuniști, cocoțați în funcții din administrația locală, refuză ostentativ să atingă Biblia, trebuie să alegem între minciună și adevăr, între curajul de a ne declara credință și frica de a nu deranja “miliția” fără Dumnezeu care vrea să facă legea și pe străzi și în suflete.
 
E momentul să ne trezim. Să ne scuturăm de frică. Să luptăm împotriva abuzului. Să apărăm sufletul românesc și să ne respectăm istoria națională în care Biserica a avut și are un rol fundamental.

Doamne ocrotește-i pe Români!”

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: