Publicat: 2 August, 2019 - 17:10
Share

Crime la Zagreb. Șase persoane au fost împușcate mortal într-o casă din capitala Croației. Poliția l-a căutat pe atacator ore în șir. Potrivit unei informații de ultima oră, acesta s-a sinucis.

Poliția din Zagreb a fost alertată joi seară de localnici, care au auzit împușcături. Mai multe echipaje s-au deplasat la locul indicat, o casă dintr-un cartier din capitala Croației.

Au găsit șase trupuri neînsuflețite: doi bărbați, trei femei și un copil de 10 ani. Zona a fost izolată, iar orașul a fost împânzit de forțe de ordine.

A fost găsit un bebeluș la locul crimei. Nu este rănit, l-am dus la spital, este în siguranță. Avem un suspect pentru aceste crime și îl căutăm cu toate mijloacele.

Potrivit presei locale, ar fi vorba despre o familie. Bărbatul care a fugit inițial de la locul faptei a tras asupra membrilor familiei fostei sale soții.

Mai mulți martori susțin că nu au auzit nici o mașina plecând, așa că se presupune că atacatorul a fi lăsat-o în altă parte.

Potrivit unor informații de ultima ora transmise de televiziunea publică croată, atacatorul avea 36 de ani, era șofer de taxi și s-a sinucis în arestul politiei.

Acest tip de crimă este fără precedent în istoria Croației, afirmă autoritățile.

Tag-uri Geo: