Publicat: 25 Martie, 2012 - 16:18
Share


Vicepreşedinta PSD Corina Creţu a declarat că Elena Udrea fuge de confruntarea electorală de la Bucureşti şi că lidera PDL ar putea putea preda fără probleme la această `şcoala politică` a lui Traian Băsescu.
 
„Dacă `şcoala politică` a lui Traian Băsescu înseamnă să minţi, să fii insidios, să fii duplicitar, să fii populist sau să faci tot felul de insinuări cu tentă de ameninţare, atunci, cea mai mare parte a reprezentanţilor PDL au absolvit cu brio această şcoală. Având în vedere ultimele declaraţii ale Elenei Udrea, în special cele referitoare la preşedintele Victor Ponta, cred că domnia sa ar putea preda fără probleme la această `şcoală politică`. Situaţia domniei sale, care fuge de confruntarea electorală de la Bucureşti, este atât de jenantă încât nu realizez cum de mai apare cu declaraţii care mai de care mai aiuritoare. Recomand preşedintei PDL Bucureşti să renunţe la jocul teatral şi la acest stil falimentar de a face politică”, declarat Corina Crețu.
 
Corina Creţu consideră că minciuna lui Traian Băsescu şi preluată de PDL, conform căreie lui Victor Ponta i s-ar fi propus funcţia de premier a fost devoalată de preşedintele UDMR Kelemen Hunor.
 
„Traian Băsescu minte şi odată cu domnia sa o face tot corul de pedelişti, în frunte cu Elena Udrea. Acest lucru nu îl spune doar USL, ci şi preşedintele UDMR Kelemen Hunor, partenerul de guvernare al PDL. Liderul formaţiunii maghiare a precizat recent că singura variantă de premier propusă de preşedintele Băsescu, în contextul consultărilor de la Cotroceni, a fost Mihai Răzvan Ungureanu. Minciuna are aşadar picioare scurte. Atât şeful statului, cât şi trupa încolonată de pedelişti au minţit cu nonşalanţă. În scurt timp, cu toţii vor veni în faţa românilor pentru a le cere votul,”, apreciază Crețu.