Publicat: 20 Martie, 2012 - 08:00
Share

Vicepreşedinta PSD Corina Creţu reacţionează faţă de atacurile incalificabile ale preşedintei Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, la adresa Partidului Social Democrat.
 
„Cu cât ne apropiem de data alegerilor, cu atât coboară treapta morală pe care se plasează liderii PDL. În loc de conducători care să ne inspire, noi avem parte, în mod tragic, de o Președintă a Camerei Deputaților care nu are niciun simț al răspunderii. De fiecare dată când iese și face declarații, Roberta Anastase își pune epoleții de activist de partid și uită de valorile întruchipate de Parlament. Ca membru de marcă al PDL, ținută în brațe datorită supunerii și a oarbe faţă de Traian Băsescu, ea acuză fără temei că PSD ar fi un partid care lucrează cu interlopii.
 
Acesta este respectul pentru Parlament pe care îl afișează Roberta Anastase și PDL. Orice considerație pentru dialogul democratic s-a pierdut în planuri electorale meschine. Astfel de declarații sunt nedemne de funcția de Președinte al Camerei Deputaților. După fraudarea unui vot în văzul tuturor românilor, singurul act de demnitate pe care românii îl aşteaptă de la Roberta Anastase este demisia”, a declarat europarlamentarul Corina Creţu.