Publicat: 3 August, 2017 - 17:00
Share

Primăria Sectorului 3 va deschide mâine primul weekend de „Stagiune muzicală estivală” din luna august cu trupa „Blade Strings”.

Iubitorii genului clasic i-au putut asculta pe cei de la „Blade Strings” la începutul lunii iulie în Parcul Colțea, la „Simfoniile de vară”. Este rândul publicului rock și nu numai să-i primească pe membrii trupei mâine seară, la ora 20.30, la foișorul de piatră din Parcul Alexandru Ioan Cuza. „Blade Strings”, adică un cvartet și un toboșar, cântă rock într-o manieră cu totul diferită, pe instrumente clasice. Sunt hotărâți să „testeze” vineri seara rezistența foișorului de piatră la aplauzele publicului, cum ei înșiși anunță.

Sâmbătă, genul muzical se schimbă și bucureștenii sunt așteptați, de la ora 18.00, la un concert susținut de Mariana Ionescu Căpitănescu &Taraf, iar duminică, de la aceeași oră, atmosfera va fi întreținută de Fanfara Angely’s.

Seria concertelor „Simfonii de vară” continuă și în august în Parcul Colțea. Sâmbătă va concerta, de la ora 20.00, Symphactory Cvintet, iar duminică, tot de la ora 20.00, pe scenă vor urca membrii Orchestrei Sinfonia București, dirijor Florin Totan.