Publicat: 18 Decembrie, 2012 - 07:53
Share

În săptămâna premergătoare Crăciunului, ansamblul Palas continuă să ofere publicului cele mai frumoase evenimente de iarnă: concert Fuego, spectacole ale Radio România Iaşi şi Filarmonicii de Stat Moldova, târg de jucării şi dulciuri, datini şi obiceiuri specifice.
Una dintre surprizele Palas este programată pentru vineri, 21 decembrie 2012. De la ora 17.00, pe scena din Atrium Palas Mall va concerta Fuego, care îi va încânta pe ieşeni cu cele mai frumoase colinde româneşti.
Clienţii veniţi la cumpărături vor avea parte de o ofertă bogată de distracţie, întreaga săptămână. Marţi, 18 decembrie, de la ora 17.00, elevii Colegiului Naţional de Artă „Octav Băncilă” vor susţine un concert instrumental de Crăciun. Seara dedicată muzicii va continua în Atriumul mall-ului, cu un spectacol de colinde în stil american, care poartă semnătura Swing Dixie.
Radio România Iaşi le aduce în dar ieşenilor două concerte magice. Miercuri, 19 decembrie, de la ora 16.00, pe scena din Atrium Palas Mall, vor urca elevii din Corul „Alpha Lirae” de la Colegiul Naţional „Octav Băncilă”, precum şi princhindeii Corului de copii al Operei Naţionale Iaşi „Juniorii Operei”. Joi, 20 decembrie, de la ora 15.00, este rândul altor artişti îndrăgiţi să încânte publicul: 4Universe, Cross Medio, Daniela Cojocaru Band şi Her Funky Subjects.
Tot joi, de la ora 18.30, în Atrium, pasionaţii obiceiurilor de iarnă sunt invitaţi să se bucure de programul artistic „Cerbul”, al urătorilor de la Costeşti. De la ora 19.00, trupa The Sky îi va încânta pe cei prezenţi cu o coregrafie a personajelor de Crăciun. Seara se va încheia cu un concert instrumental de vioară, susţinut de 20 de tineri de la Palatul Copiilor, programat la ora 20.00.
Programul special al zilei de vineri, 21 decembrie, începe la ora 17.00, cu Fuego, care va fi autorul unui moment muzical
Vineri şi sâmbătă seara, de la ora 19.00, scena din Atrium va aparţine Filarmonicii de Stat Moldova Iaşi, care va susţine două concerte extraordinare de iarnă.
Sâmbătă, de la ora 17.00, şi duminică, de la 12.00, trupa The Sky îi va întâmpina pe clienţii veniţi la cumpărături cu momente de dans şi muzică.
Tot duminică, de la ora 13.00, princhindeii de la Palatul Copiilor vor susţine un concert instrumental de colinde. Două ore mai târziu, Bonita Band îi invită pe ieşeni la recitalul „Carol of the Bells”, în Atrium. De la ora 17.00, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul „Alaiul lui Moş Crăciun”, în care se vor prezenta fragmente din „Spărgătorul de Nuci”, iar protagonişti vor fi oamenii de zăpadă. De la ora 18.00, ştrengarii sunt invitaţi la piesa „Motanul încălţat”, pusă în scenă de Teatrul „Aşchiuţă”. Seara, de la ora 19.00, Densis Band a pregătit un recital de colinde, iar de la ora 20.00, va avea loc un spectacol susţinut de Fanfara de Copii de la Vaslui.
Până duminică, ieşenii sunt invitaţi la Târgul de Jucării şi Dulciuri „Crăciunia”. În zona Atrium, prichindeii şi părinţii lor vor putea alege jucării, jocuri educative şi o gamă variată de deserturi.
Moşul îi aşteaptă zilnic pe cei mici, în intervalul orar 17.00 – 21.00, în cartierul său din Atrium Palas Mall. În plus, spiriduşii simpaticului bătrânel vor premia cea mai frumoasă scrisoare pentru Moş Crăciun