Publicat: 27 Aprilie, 2012 - 10:33
Share

Compania TAROM a fost desemnată „Linia Aeriană a Anului 2012”, în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă desfăşurate în data de 24.04.2012.
În perioada 24-26 Aprilie 2012, a avut loc cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2012”, eveniment organizat de Evensys. Evenimentul şi-a propus să premieze proiectele care au marcat industria turismului din România.

În cadrul evenimentului au fost acordate premii şi destincţii la următoarele categorii: hotels & meeting venues , restaurante, baruri & cluburi , leisure şi turism, distincţii pentru experienţă şi excelenţă. La categoria „Turism” compania TAROM  a fost declarată linia aeriană a anului, fiind desemnată câştigătoare dintre cele 8 companii aeriene finaliste.

„Doresc să mulţumesc în numele companiei TAROM atât organizatorilor cât şi juriului pentru onoarea pe care ne-au făcut-o înmânându-ne acest premiu. Faptul că o echipă de specialişti au considerat că TAROM este fruntaşă într-o industrie în care competiţia este acerbă, dovedeşte încă o dată faptul că TAROM este o companie care nu se dezminte, o companie care şi-a luat un angajament de lungă durată faţă de pasagerii săi punându-le întotdeauna la dispoziţie servicii la cele mai înalte standarde”, a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial TAROM,în urma festivităţii de premiere.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.