Publicat: 2 Noiembrie, 2015 - 16:20
Share

În plin doliu național, Partidul România Mare a orgaizat în week-end un congres extraordinar (congresul al VI-lea al PRM) pentru alegerea noului președinte al formațiunii după decesul lui Corneliu Vadim Tudor, fost președinte și fondator al partidului.

Congresul a avut loc la București la Cinema Patria, iar alesul a fost generalul (r) Emil Streinu.

Emil Străinu (n. 30 aprilie 1957, București) este un general român, autor a numeroase cărți de specialitate, specialist în radiolocație[1], doctor în război geofizic. Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN). A publicat numeroase cărți, articole și studii în domeniul cercetării spațiului aerian prin intermediul metodelor radiolocației, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN și a participat la realizarea unui mare număr de emisiuni televizate, fiind scriitor de SF.

A urmat cursurile Școlii Militare de Ofițeri activi de Radiolocație din Brașov. Absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare de Comandă și Stat Major, Academia de Poliție, Facultatea de Științe Juridice, precum și un Master în Drept Internațional și un Doctorand în Științe Militare.