Publicat: 2 Ianuarie, 2013 - 12:21
Share
Sunt in Asia

 

Chiar dacă vacanţa de iarnă se apropie de sfârşit, turiştii planifică deja vacanţele viitoare. Conform unui nou studiu al British Airways, ţările din Asia vor fi printre cele mai dorite destinaţii din 2013.
 
Deşi utilizatorii Facebook au selectat New York, Australia și Hong Kong ca destinații de top pentru a le vizita în Anul Nou, compania aeriană British Airways a realizat hotspot-uri proprii pentru a afla intenţiile turiştilor.
 
Studiul a artătat că Sri Lanka, Seoul în Coreea de Sud și Vietnam sunt trei dintre cele mai bune optiuni de călătorie pentru 2013.
 
"Fără îndoială, că turisţii vor alege trasee, cum ar fi Dubai, la Cape Town și Bangkok care deja se dovedesc populare. (...) Ne confruntăm cu o creștere reală în Asia acum și vom răspunde cererii, cu un număr de rute noi, inclusiv Seul și Sri Lanka.", a declarat Richard Tams şef de vânzări, la British Airways, Marea Britanie și Irlanda.
 
Alte destinații care au făcut lista companiei aeriene sunt: Las Vegas, Derry din Irlanda de Nord, la Cape Town, San Diego, în Statele Unite, Croația și Rio de Janeiro, în Brazilia, Punta Cana din Republica Dominicană, Tbilisi în Georgia, Alicante, în Spania și Dubai.
 
Sursă: etravelblackboard.com