Publicat: 20 Februarie, 2018 - 18:22
Share

Bucharest RUNNING CLUB, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România omologate internațional, a susținut astăzi, marți, 20 februarie, o conferință de presă pentru a anunța calendarul evenimentelor și noutățile pentru anul 2018.
Au luat cuvântul Zsolt Gyongyossy, Secretar de Stat, Ministerul Tineretului și Sportului, Franz Weiler, Președinte Director General UNIQA Asigurări, Bogdan Popa, Vicepreședinte Direcția Operațiuni și IT Raiffeisen Bank, Laura Barbu, Director Brand& Marketing Communication Vodafone România, Mirela Burlacu,PR& Marketing Manager Hilton Athenee Palace,Elena Gheorghiță, Marketing Manager, Hervis România Ioana Stanciu, Marketing& PR Manager, Hervis Romania, Augustin Iancu,secretar General, Federația Română de Atletism, alături de Valeria Răcilă van Groningen, Președintele Bucharest RUNNING CLUB și Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.

Calendarul Bucharest Running Club pentru anul acesta este: 1 aprilie-UNIQA Asigurări Bucharest 10K&FAMILY RUN, 12-13 mai-Volkswagen Bucharest HALF MARATHON și 13-14 octombrie-Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON. 

Bucharest RUNNING CLUB anunță obținerea statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociația Internațională a Federațiilor de Atletism), certificare acordată Maratonului București.

Volkswagen România, unul dintre partenerii tradiționali ai curselor Bucharest RUNNING CLUB, a decis ca în 2018 să devină sponsor oficial al Semimaratonului București, numindu-se astfel, Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.

UNIQA Asigurări Bucharest 10k& FAMILY RUN deschide sezonul evenimentelor de alergare lansând provocarea de a petrece o zi în aer liber alături de cei dragi și de a alerga împreună, în paralel cu atleții români și străini de elită,îmbinând performanța – 10 kilometri cursă acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie. Ambasadorii UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run care vor fi pe 1 aprilie in Parcul Izvor alături de familiile lor sunt: Alina Dumitru, Camelia Potec, Andreea Raducan, Viorica Susanu, Georgeta Andrunache-campioane olimpice, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Mihai Rădulescu (TVR) Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro).

“Ne bucurăm să fim, pentru al treilea an consecutiv, alături de Bucharest RUNNING CLUB în organizarea acestui eveniment și să sărbătorim bucuria practicării sportului împreună cu cei dragi. Cum poate fi mai plăcut pentru copii să descopere lumea dacă nu prin mișcare în aer liber alături de familie și prieteni? UNIQA încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos și sportiv încă din copilărie și dorește ca totul să se desfășoare și în deplină siguranță, de aceea, la finalul anului 2017 am demarat campania Supercopilăria, o campanie de educare și informare pentru prevenirea accidentelor la copii. Până în prezent am ajuns la peste 200 de copii preșcolari din 10 grădinițe din București care au învățat prin joc cum pot preveni situațiile periculoase, iar acțiunile noastre vor continua pe tot parcursul acestui an.
Vș așteptăm pe www.supercopilăria.ro cu sfaturi pentru sănătate și prevenție, dar și la alergare în Parcul Izvor pe 1 aprilie! , a declarat Franz Weiler, Președinte Director General, UNIQA Asigurări.

La edițiile din 2018 ale Volkswagen Bucharest HALF MARATHON și Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON se va pune un mare accent pe extinderea traseelor pentru o experiență cât mai plăcută pentru alergători. 

 “Sportul este despre pasiune, despre echipă, despre excelență, valori promovate de Volkswagen. Susținem mobilitatea și mișcarea și ne bucură mult să vedem interesul în creștere a publicului din România pentru astfel de competiții”, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen România.” A declarat Bogdan Florea, Brand manager Volkswagen Romania

Ramona Zanfirescu, Purtator de cuvant OMV Petrom: „Susținem acest proiect încă din 2012 și sperăm ca toți participanții să se bucure de experiența minunată a trecerii liniei de sosire. Este o oportunitate pentru noi toți, inclusiv pentru angajații OMV Petrom, de a opta pentru un stil de viață sănătos.”   

“Maratonul este sportul în care toți membrii familiei pot participa – fie că aleargă, fie că încurajează – toți au posibilitatea să fie parte la un eveniment de masă devenit emblematic pentru Bucurețti și, de ce nu, pentru România. Credem că prin acest eveniment reușim să inspirăm oamenilor valori specifice unei vieți sănătoase, active, cu implicare socială și preocupări de dezvoltare durabilă“, a declarat Bogdan Popa, vicepreședinte directia Operațiuni și IT Raiffeisen Bank.

“Vodafone Romania este deja un partener tradițional al Bucharest RUNNING CLUB, implicându-se în fiecare an în susținerea acestor competiții sportive care reușesc să adune mii de oameni la linia de start. Ne implicăm în fiecare an în susținerea acestei sărbători a sportului și ne bucurăm să fim și în 2018 alături de organizatori, atât ca partener de comunicații și sponsor, cât și prin promovarea evenimentului în rândul colegilor noștri“,  a declarat Laura Barbu, Director Brand & Marketing Communication Vodafone România.
 
“În ton cu misiunea Bucharest Running Club de a dezvolta o comunitate de oameni sănătoși și responsabili civic, Athénée Palace Hilton continuă și în 2018 programele demarate anul trecut, precum “Meet with Purpose” - ce încurajează responsabilitatea socială, exercițiile fizice și alimentația echilibrată, și acțiunile de încurajare a turismului sportiv și de promovare a Bucureștiului ca destinație, prin platforma Hilton Auctions și prin pachetele de cazare speciale, adresate tuturor celor care iubesc sportul și vor să participe la competițiile Bucharest Running Marathon.” a declarat Mirela Burlacu, PR &Marketing Manager, Hilton Athenee Palace.

“Este deja tradiție pentru Hervis Sports să se implice în evenimentele dedicate pasionaților de sport, evenimente care, prin amploarea pe care au luat-o de la un an la altul, reprezintă mai mult decât o simplă alergare. Hervis Sports este și în 2018 partener tehnic Bucharest RUNNING CLUB, oferind tricourile pentru 10K&FAMILY RUN. Alergarea, în sine, este un sport care poate fi practicat la orice vârsta, de către oricine. Însă acum discutăm despre familie, despre timp de calitate petrecut împreună și un stil de viață mai sănătos. Este alegerea făcută de cei care doresc să influențeze pozitiv, prin puterea exemplului, copiii din jurul lor. Ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri, le alocăm cele mai importante resurse, ne interesează viitorul lor, motive în plus pentru a ne implica în 10K&FAMILY RUN, deoarece este vorba despre iubire, despre un stil de viață mai sănătos, despre dăruire și despre bucuria de a ne crea amintiri unice împreună. “, a declarant Elena Gheorghiță, Marketing Manager Hervis România.

“Mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor instituționali pentru suportul constant, fiind parteneri activi în organizarea evenimentelor Bucharest RUNNING CLUB. Totodată doresc să mulțumesc alergătorilor care participă la evenimentele BRC, perseverența și determinarea tuturor este emoționantă și ne motivează să organizăm competiții cât mai atractive și în condiții de maximă siguranță.” a declarat Valeria Răcilă van Groningen, Președinta Bucharest RUNNING CLUB.

“Competitiile Bucharest RUNNING CLUB sunt pe bucket list-ul multor alergători, români și străini deopotrivă, dovada fiind evoluția numărului de participanți de la an la an. Astfel, pentru 2018, împreună cu Municipalitatea, ne concentrăm pentru a îmbunătăți traseele competițiilor, pentru a fi cât mai rapide, capabile să combine viteza și fluența tehnică cu frumusețile capitalei. Vrem să sporim experiența alergătorilor prin îmbunătățirea logisticii pre și post cursă, un Sport Expo cât mai dinamic și interactiv pentru participanți.” a declarat Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.

Au fost anunţaţi și partenerii celor trei evenimente:
-    Sponsori Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON:  Raiffeisen Bank, Volkswagen – sponsor gold și masină oficială, Scholl-sponsor Cursă Ștafete, Vodafone-sponsor Cursa 10km și Partener Comunicații, UNIQA Asigurări-sponsor Cursa Copiilor, Ciuc Radler-sponsor Cursa Populară, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial, Izvorul Minunilor – apa oficială, Isostar – energizantul oficial, City Grill, Trattoria Buongiorno, World Class, Global Relocation Services, Enterix; parteneri media: TVR, TV City, Europa fm, Cartoon Network, Boomerang, National TV, N24, Men’s Health, Revista Ioana, National Geographic, Cosmopolitan,Casa Lux, Femeia, Mami, Sanatatea de Azi, Itsy Bitsy, News.ro, In Your Pocket, Alerg-revista oficială,4run.ro Ziare.com, Business24.ro, Media Trust.
-    Partenerii: Primăria Municipiului București, Proedus, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, AIMS, Waze, Pro Motion.
-    Sponsori Volkswagen Bucharest HALF MARATHON: Volkswagen, OMV Petrom-sponsor gold și sponsor Cursa Semimaraton, Scholl-sponsor Cursă Ștafete,Vodafone-sponsor Cursa Populară și Partener Comunicații, McDonald’s-Sponsorul Cursei Copiilor, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial, Izvorul Minunilor – apa oficială, Ciuc Radler, Isostar – energizantul oficial, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno,World Class,Enterix, Global Relocation Services; parteneri media: TVR, TV City, Europa fm, Cartoon Network, Boomerang, National TV, N24, Men’s Health, Revista Ioana, National Geographic, Casa Lux, Femeia, Mami, Sanatatea de Azi, Itsy Bitsy, News.ro, In Your Pocket, Alerg-revista oficială,4run.ro, Ziare.com, Business24.ro, Media Trust.
-    Partenerii: Primăria Municipiului București, Proedus, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, AIMS, Waze, Pro Motion.it
-    Sponsori UNIQA Asigurări 10k&FAMILY RUN: UNIQA Asigurări, Volkswagen-gold sponsor și mașina oficială, Hervis – sponsor tehnic, Hilton Athenee Palace – hotelul oficial, Isostar– energizantul oficial, Ciuc Radler, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno, Global Relocation Services, Enterix; parteneri media: TVR, TV City, Europa fm, Cartoon Network, Boomerang, Men’s Health, Revista Ioana, National Geographic, Casa Lux, Femeia, Mami, Sanatatea de Azi, Itsy Bitsy, News.ro, In Your Pocket, Alerg-revista oficială, Ziare.com, Business24.ro, Media Trust.
-    Partenerii: Primăria Municipiului București, Proedus Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, AIMS, Waze, Pro Motion.it

Cauzele sociale susținute de Bucharest RUNNING CLUB în 2018 în cadrul celor trei evenimente sunt:

-ONG-uri asociate și recomandate RBBM: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, United Way, Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Light into Europe, Little People, Teach for Romania, Fundația Star Storage, Fundația Renașterea, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Inocenti, Help Autism, Plantăm Fapte Bune,SAMAS, Pachamama, Crucea Roșie Sector 1, Mercy Charity, Fundația Olimpică Română,  Fundația Ronald McDonald, “Alerg pentru Robert Cadar”
- ONG-uri asociate și recomandate OPBHM: Hope and Homes for Children, HOSPICE Casa Sperantei, United Way, Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Light into Europe, Little People, Teach for Romania,  Fundația Star Storage, Salvați Copiii, Fundația Renașterea, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Inocenti, Help Autism, Plantăm Fapte Bune, Pachamama, Crucea Roșie Sector 1, Mercy Charity, Fundația Ronald McDonald,Fundația Olimpică Română, Ajungem Mari, “Alerg pentru Robert Cadar” 
- ONG-uri asociate și recomandate 10k&Family Run: Pădurea Copiilor, Concordia, Touched Romania, Light into Europe, Little People, Teach for Romania,  Fundația Renașterea, Asociația Aura Ion, Special Olympics, Inocenti, Plantăm Fapte Bune, Romania Angel Appeale, Crucea Roșie Sector 1, Mercy Charity, “Alerg pentru Robert Cadar”.

 

Tag-uri Nume: