Publicat: 19 Ianuarie, 2014 - 22:10
Share


Bill Gates, Barack Obama şi Vladimir Putin se află pe primele locuri în topul celor mai admirate personalităţi din lume, potrivit unui clasamentul realizat de cotidianul britanic The Times, în urma unui sondaj în 13 ţări.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, se află pe prima poziţie în topul celor mai admirate personalităţi din lume, urmat imediat de preşedinţii Barack Obama şi Vladimir Putin. Pe poziţia a patra în clasament se află Papa Francisc.

Dintre personalităţile femei, de cea mai mare apreciere se bucură regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, care s-a clasat pe locul 17 în clasamentul general. În topul celor mai admirate personalităţi din lume se mai află Papa Francisc, afaceristul american Warren Buffet, Dalai Lama, fotbaliștii Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie sau cancelarul german Angela Merkel.

La egalitate de puncte cu doamna de fier a Germaniei se află fostul secretar de stat american Hillary Clinton.

Clasamentul a fost e realizat de cotidianul britanic The Times, in urma unui un sondaj în 13 ţări, efectuat de YouGov, unul dintre cele mai importante institute internaţionale de cercetare de piaţă.