Publicat: 20 Decembrie, 2012 - 15:17
Share

Deputatul PNL Gigi Becali nu crede că sfârşitul lumii va veni pe 21 Decembrie, potrivit calendarului mayaș, ci atunci când
"bărbații vor merge de mână pe stradă".

Becali a estimat, totuși, că sfârșitul lumii va veni în maximum 100 de ani, argumentând că omenirea merge în pas alert în direcția diavolului.

"Hai să vă spun cu sfârșitul lumii. Cât o să vedeți monahi care se roagă, mii și mii de oameni care se calcă să atingă sfintele moaște, cât timp sunt bisericile pline, nu va veni sfârșitul. Sper să vină peste 100 de ani, mai mult nu cred că durează. Avansează lumea prea repede spre diavol. Dumnezeu a lăsat energii, cum vorbești la telefon în America? Prin energiile astea. A zis Dumnezeu să fie tărie, asta înseamnă energii. Noi le-am folosit spre moarte, spre nenorociri", a spus Becali, Joi, pe holurile Parlamentului.

În privința semnelor care ar trebui să prefațeze Apocalipsa, deputatul PNL a arătat că sfârșitul lumii va veni atunci când bărbații vor merge de mână pe stradă, adăugând că discriminarea este arma diavolului.

"Atunci va veni sfârșitul, când vor renunța oamenii la biserică, când o să vedeți bărbați ținându-se de mână și...Gata, dacă le zic pe toate mă ia discriminarea, discriminarea e a diavolului. Cât timp le e rușine să iasă de mână nu vine sfârșitul, dar nu cred că o să apucăm noi", a încheiat Gigi Becali.