Publicat: 4 Iunie, 2020 - 10:28
Share

La data de 03.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

În cauză s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2020 - iunie 2020, cei doi inculpaţi, în vârstă de 20 respectiv 21 de ani, au comercializat droguri de risc şi de mare risc, pe raza municipiului Piteşti.

În cursul aceleiaşi zile, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, în urma cărora au fost ridicate telefoane mobile, două laptopuri, ustensile susceptibile a fi folosite la prelucrarea şi consumul substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi aproximativ 15 grame de fragmente vegetale şi 12 ţigarete artizanale susceptibile a conţine substanţe interzise.

În cursul zilei de astăzi, cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Comunicat de presă - DIICOT
 

Tag-uri Institutii: