Publicat: 2 Iulie, 2020 - 12:09
Share

La data de 30.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului T.Ş.A., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada mai - iunie 2020, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, către diverşi consumatori de pe raza municipiului Câmpulung.

La data de 29.06.2020, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti au surprins în flagrant pe inculpatul T.Ş.A. în timp ce avea asupra sa cantitatea de 4 grame de cocaină destinată comercializării.

La aceeaşi dată, procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Piteşti au efectuat 3 percheziţii domiciliare, pe raza municipiilor Bucureşti şi Câmpulung, ocazie cu care a fost ridicată cantitatea de 60 de grame de cocaină, precum şi mai multe ustensile ce au fost folosite la prelucrarea şi consumul substanţelor cu efect psihoactiv.

La data de 30.06.2020, Tribunalul Piteşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului T.Ş.A. pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Comunicat de presă - DIICOT

Tag-uri Institutii: