Publicat: 7 Aprilie, 2020 - 10:32
Share

La data de 06.04.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.A. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada ianuarie - aprilie 2020, inculpatul a achiziţionat seminţe de cannabis, precum şi alte produse necesare înfiinţării şi întreţinerii de culturi 'indoor', plantele fiind cultivate într-un apartament situat pe raza municipiului Satu Mare.

La data de 06.04.2020, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate un număr de 11 plante de cannabis de diferite dimensiuni, în cantitate totală de 8 kg de masă verde şi aproximativ 136 de grame de muguri, instalaţia aferentă creşterii acestora în condiţii indoor, un grinder de culoare verde cu urme de materie vegetală, un cântar de culoare neagră, de mare precizie, care prezintă urme de materie vegetală.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Comunicat de presă - DIICOT

Tag-uri Institutii: