Publicat: 2 Iunie, 2016 - 16:57
Share

În luna mai 2016, din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 au acţionat în vederea combaterii actelor de comerţ ilicit şi, de asemenea, pentru respectarea normelor de igienizare şi salubrizare în pieţele Sectorului 6.
"Ca urmare a acestei acţiuni, au fost legitimate 967 persoane şi au fost aplicate 349 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 41.050 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri comercializate ilegal în valoare de 4.067 lei. Vom continua acţiunile de control din zonele comerciale pentru a proteja sănătatea membrilor comunităţii”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.
 
În aceeaşi perioadă, agenţii au desfăşurat acţiuni în vederea respectării ordinii şi liniştii publice, depistării persoanelor care încalcă, în mod repetat, prevederile Legii nr. 61/1991 şi identificării grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor.

Poliţiştii locali au legitimat 1.270 persoane, au identificat 55 persoane fără adăpost şi au aplicat 112 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.900 lei.

Acţiunile de acest gen se vor desfăşura cu periodicitate, în vederea creşterii gradului de siguranţă civică şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.