Publicat: 22 Noiembrie, 2020 - 11:33
Share
Tot de la o instalație electrică

Un incendiu a izbucnit duminica, 22 noiembrie 2020, in una dintre baile Spitalului CFR din Cluj. Pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

ISU Cluj intervine, duminica dimineata, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit in una dintre baile Spitalului CFR din municipiul Cluj-Napoca.

Incendiul s-a produs la instalatia electrica, in incaperea aflata la etajul intai. Din primele date, cauza a fost stabilita ca fiind scurtcircuit electric.

"In jurul orei 7.00 ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la etajul 1, spitalul CFR din Cluj-Napoca. Au fost 3 persoane evacuate. A intervenit Detasamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu, 2 ASAS-uri, 1 Desc, 1 Autosc, 1TIM. Incendiul a fost stins. Nu s-a impus evacuarea altor pacienti. Cele 3 persoane evacuate sunt pacienti ai spitalului. Toaleta deservea mai multe saloane pacientilor din sectia interne.Toaleta era cu intrare de pe ho.Pe sectie erau 11 pacienti si personal medicall", au transmis reprezentantii ISU Cluj, potrivit infocluj.eu.

Pompierii au actionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alaturat au fost evacuate.

Tag-uri Institutii: