Publicat: 15 Ianuarie, 2016 - 10:21
Share

La această oră, poliţiştii din Iaşi efectuează 11 percheziţii la persoane bănuite că ar fi tăiat şi sustras material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor persoane fizice.

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, efectuează  11 percheziţii în comunele  Ţibana şi Mădârjac, din judeţul Iaşi.

Percheziţiile vizează domiciliile unor persoane  bănuite de  tăiere şi sustragere de material lemnos dintr-o pădure proprietate privată, aparţinând mai multor personae fizice, neasigurată cu pază.

La activităţi participă peste 100 de poliţişti, de ordine publică, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, împreună cu luptători S.A.S..

Urmează a fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere şi citaţii.

Zona va fi survolată de un elicopter  al Unităţii de Aviaţie a M.A.I.,  în scopul surprinderii unor eventuale  acţiuni  de ascundere a unor bunuri şi comunicării cu forţele de la sol.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor şi al reprezentanţilor Direcţiei Silvice Iaşi.

Sursa: IPJ IASI