Publicat: 8 Aprilie, 2020 - 12:22
Share
Referitor la promulgarea prin Decretul 233 /2020 a ,,Legii 45/2020 de către președintele Klaus Iohannis, în data de 3.04.2020

Un punct de vedere referitor la promulgarea prin Decretul 233 /2020 a ,,Legii 45/2020, privind educația sexuală pentru copii, derulată în școli”, de către președintele Klaus Iohannis, în data de 3.04.2020.

Domnule președinte, 

Întrucât copiii sunt rezerva strategică de materie cenușie a unei națiuni, zăpada oazei noastre de inocență, pentru a cărei ocrotire nu avem dreptul să fim naivi, ei sunt depozitul de valori ce ne va reprezenta în fața generațiilor viitoare, mai mult ca oricând e necesar să reflectăm și să răspundem, oglindind în fața propriei conștiințe adevărul, de aceea, Vă adresez următoarele rânduri, în calitate de cetățean, profesor, părinte și om:

În data de 3.04.2020, ați promulgat - sub umbrela Programelor de educație pentru sănătate și viață - Legea educației sexuale pentru copii, derulată în școli, impunând -în contextul legislativ aparte al Stării de Urgență, instaurată la data de 16 martie 2020, când România a activat derogarea privind aplicarea art.15 din Convențiile Europene ale drepturilor Omului - obligativitatea desfășurării acestui tip de educație în toate școlile românești, de la primul până la ultimul nivel. 
În plin val al pandemiei de coronavirus, când harta României arată precum fața unui copil ce are pojar sau vărsat de vânt, fiecare județ raportând numărul de îmbolnăviri, când nu s-a specificat care anume din drepturile omului s-au derogat în condițiile stării de urgență: dreptul părinților de a proteja interesul superior al copiilor lor la o educație care să nu-i pervertească, solicitând continuitate între valorile morale ale familiei și cele furnizate de școli? S-a abrogat, poate, dreptul profesorilor, sindicatelor din învățământ, instituțiilor abilitate ale statului, sau Instituția Avocatului Poporului care să verifice și să răspundă națiunii dacă promulgarea legii educației sexuale a minorilor s-a făcut, chiar și în contextul Stării de Urgență, cu respectarea suverană a dreptului la moralitate a celui în formare? a fost un gest/ un act etic sau un abuz?

Domnule președinte Klaus Iohannis, 
în aceeași zi ați comunicat României febrile și suferinde, care își înghite lacrimile amare cu greu, văzându-și sfâșiată familia, căci mulți din cei ce au vrut să revină acasă sunt în carantină, când nu am avut liniștea reculegerii și pocăinței specifice Postului Mare, ne-ați spus că noi, creștinii, nu vom avea anul acesta dreptul să mergem la Inviere, nu vom merge la Biserică să luăm lumina Sf Învieri, nu vom avea voie să mergem la mormântul părinților, ce ne așteaptă cu gura uscată după milă și îndreptare, să le așternem omagiul nostru de fii. 
Promulgarea acestei legi pentru educarea sexuală a copiilor României era prima urgență a atribuțiilor dumneavoastră de președinte, în acest context?
Au consimțit părinții, responsabilii și partenerii educației, la deschiderea cursurilor pentru școlile micuțelor gheișe și a colegiilor de cabaret? 
Când diplomele și vitrinele cu medalii olimpice, ale performanței adevărate, ale intelectului în lupta cu bezna, vor fi înlocuite în foarte scurt timp de vitrina cu trupuri, amintind de carnea vie expusă în vitrinele străzilor din Amsterdam și din Harlem, de ce părinților le-ați interzis mersul la biserică, dar fiilor și celor mici le-ați deschis larg porțile spre comportamentul subteran al imoralității? 
Ne-ați numit fanatici religioși când am mers la vot să apărăm ce-a mai rămas din familie – c-un tată în Italia, o mamă în Spania, o bunică cu diabet, un bunic decedat și un frate lipsit de perspectiva integrării profesionale aici, câți copii din mediul rural nu au nevoie de bursă socială, domnule președinte, nu cum să-și înceapă viața sexuală devreme, câți copii din mediul urban locuiesc singuri, pentru că fabricile unde lucrau părinții lor au fost falimentate, vândute bucată cu bucată? Părinții au luat drumul pribegiei, copiii au luat calea promiscuității, din cauza lipsei sfaturilor mamei, a autorității tatălui, a vegherii decente a familiei în perioada cea mai critică a formării lor. Aceasta este cauza adevărată a numărului de gravide minore la sate, nu pentru că nu au mers din clasa zero la școală, având un prezervativ în ghiozdănel, alături de abecedar, și că nu au colorat corect organele de reproducere din cartea de educație sexuală. Copilul abia caligrafiază înfieratul cuvânt mamă, dar va trebui știe să citească imaginile care îndeamnă la obscenitate. 

De asta nu e nevoie să mai mergem la biserică, să mai aflăm că la capătul opus desfrânării stă scara virtuților! 
Câți copii nu mai merg la școală, sunt cu risc de abandon școlar, sau chiar au capitulat pentru că adulții au fost mai preocupați să facă din ei jucării pentru fantezii sexuale, și nu licurici, furnicuțe care culeg încet învățătura adevărată necesară formării lor ca oameni, nu ca vietăți?
Cum vă permiteți să promulgați, printre împunsele coaste ale inimilor îndurerate care plâng azi că nu se pot reuni, și se privesc printre gratiile carantinei, cărora li s-a spus că nu au voie să se îmbrățișeze, nu avem voie să ne vizităm bătrânii...de ce? Pentru că bătrânii au înțelepciune. Cine are bunici, are mângâierea și ocrotirea lor unică, care nu poate fi înlocuită de nimic, dragostea bunicilor și felul cum aceștia știu să sădească semințele unei vieți curate. 
Cum vă permiteți să fluturați sub ochii mamelor care și-au văzut îngrozite finalul fetelor răpite, violate, omorâte într-un oraș precum Caracal, să ne vorbiți în termeni categorici despre sex, în loc să asigurați paza copiilor care merg la școală, să creșteți siguranța circulației copiilor de vârstă școlară spre casă dinspre școală, a înăspririi pedepselor celor care molestează, abuzează minori, nu să-i învățați pe aceștia din urmă să consimtă căci au învățat și vor învăța la școală că e un lucru normal?
 Cum vă permiteți să fluturați sub ochii mamelor de adolescente din România, necesitatea, obligativitatea educației sexuale pentru fiicele lor, când acestea au fost sechestrate și folosite pentru sclavia sexuală?
Nu aceasta este școala, ci o cutie a Pandorei pentru orgie. E școala promovată de un sistem care ne mutilează însuși respectul național, prin mutilarea imnului țării. 
Avem un strigoi de imn național, trunchiat și cenzurat ca pe vremea ororii. Cu siguranță ați audiat la ceremoniile civile și militare imnul țării, în versiunea care e propagată azi în megafoane pe străzi, din care s-a scos strofa ,,preoți cu crucea-n frunte căci oastea e creștină”!
E junghierea mieilor noștri, pe care-i naștem la 9 luni, în chinuri și-i creștem cu plâns să îi vedem oameni mari!
E Postul Sfintelor Paști. În țara asta suntem și ortodocși, și catolici,  luterani, de rit mozaic, musulmani, atei, dar și ultimii enumerați au pentru copiilor lor principii, le vorbesc mai întâi despre viață, oameni, frumos, adevăr, respect.
Va crește performanța în învățământul românesc prin promulgarea legii educației sexuale a minorilor de clasa zero, având vârsta de doar...șase ani?  
Sunt plinele canalele de televiziune de emisiuni, reality show-uri, reportaje, acțiuni în direct care ne confirmă că educația sexuală a tinerelor la sate e dincolo de calificativul excelent, la capitolul moralitate stăm rău, dar aceste statistici nu contează, nu mai contează astăzi când avortul e normalizat, când toate elucubrațiile perverse ale unor minți bolnave sunt injectate copiilor noștri prin manuale al căror conținut e înspăimântător. 
De ce ați inserat această lege la pachet cu marile eforturi ale operatorilor de urgență, medici, militari care încearcă să stăvilească numărul celor bolnavi...de ce, privind spre proliferarea acestui virus, ne îmbolnăviți moral, afișând în mod cinic promulgarea acestei legi, în aceeași zi în care ne-ați îndemnat la înțelegere că nu vom avea Înviere anul acesta, că nu vom putea merge cu copiii noștri, să le vorbim despre lumină și puritate? 
De ce e necesar ca un copil care abia a terminat grădinița, ori care abia a terminat școala primară să știe în mod obligatoriu lucruri care îi vor perverti mintea înainte de vreme, având în vedere că vârsta biologică de la care o fată poate deveni mamă (accidental)  pornește din intervalul 14-15 ani?
Conform stenogramei ședinței Camerei Deputaților în care a fost aprobată, document public, doamna deputat Cristina Ionela Iurișniți a afirmat că, citez: ,,Mulţumesc pentru sprijinul transpartinic din tot spectrul politic, pentru că au fost colege care au susţinut acest proiect de lege. El trebuie să ajungă în şcolile noastre, începând de la şcolile primare până la liceu!”

De ce e necesar să se introducă sexul ca materie de studiu la grupa de vârstă pentru clasa zero, 6-7 ani, din moment ce minorul infractor răspunde în fața legii începând cu 16 ani, conform Noului Cod Penal, art.113 alin (1), (2)? 
De ce e necesar să fie învățat copilul ce e imoral, înainte de a fi învățat ce este etic? 
De ce impuneți educația sexuală obligatorie a inocenților în școală când Codul civil prevede că vârsta matrimonială e de 18 ani conf.art.272 alin.1, in cazuri de forță majoră de 16 ani și s-a ajuns în ultima vreme la 15 ani, pentru motive temeinice? Cine răspunde pentru această stare de decădere morală a tinerilor, de precocitatea problemelor de viață, în care nu se pot întreține singuri, dar sunt îndemnați să se înmulțească animalic, de ce e luat dreptul la conștiință și  e promovat instinctul, animalitatea? 
Iată un argument din sfera biologicului, întrucât din sfera morală sunt greu de acceptat: dacă un copil la vârsta de 6 -7 ani și până la 14 nu poate procrea, nu are necesitățile fiziologice pe care această lege le invocă,  de ce este inclus cu forța în sfera adultului în miniatură și obligat să cunoască ceea ce determină prin perversitate finalul copilăriei lui? De ce se caută cu orice preț a strivi frumusețea adolescenței și a prieteniilor curate, romantice, specifice vârstei, obligându-i să nu se mai rușineze de nimic la final, nici de părinți, nici de profesori, să dispară simțul rușinii, al pudorii, al decenței, să fie ridiculizate toate noțiunile și șansele de a accede spre virtute. La ce va folosi acestor copii să fie îmbătrâniți prematur inoculându-li-se preocupări care îi vor face chiar și celor cu familii decente să piardă șansa unui start moral în viață?
,,Începutul înțelepciunii este pofta cea adevărată de învățătură.” (Înțelepciunea lui Solomon 6,17)
 Dacă această lege a fost promulgată, instituțiile statului care trebuie să protejeze integritatea copiilor noștri ar trebui să se sesizeze din oficiu și să modifice legea pentru educație sexuală de la vârsta la care biologic aspectul medical procreator poate fi pus în discuție. Sub această limită, aspectul e indecent, cu substrat pedofil, ceea ce e foarte grav. 
În țara noastră, un tânăr e considerat matur, intră la majorat legal la 18 ani. Sub această vârstă e minor, sub protecția părinților, tutorilor. Conform art.112, Avocatul Poporului are prerogativele de a apăra drepturile și libertățile copilului. În acest caz, e obligat să verifice dacă promulgarea legii nu s-a făcut cu încălcarea drepturilor omului, chiar dacă s-a activat convenția de derogare. Se derogă, prin bună credință, pentru acele măsuri care au în vedere salvarea vieții omenești cu prioritate, nu pentru a se strecura în chipul cel mai meschin politic o murdărie cu efecte grave în timp asupra copiilor noștri. Starea de necesitate e una, obligativitatea educației sexuale nu era o urgență, o necesitate care trebuia satisfăcută imediat pentru a stopa epidemia de coronavirus. De ce ne-ați interzis accesul la agapaos, la masa duhovnicească a Euharistiei, dar ați dat frâu liber la eros copiilor noștri, prevalându-vă de ordonanțele militare? Ajunge cu mutilarea noastră spirituală. Am rezonat cu necesitatea izolării, am colaborat ca popor la modul decent cu ISU; DSU, cu medicii, e normal să ajutăm, să sprijinim, suntem  o națiune responsabilă, dar, într-o lume care roiește pentru a salva vieți, în care preoții au fost izolați să slujească singuri de Înviere, de ce lăsați politica să zoiască și să siluiască viitorul copiilor noștri? E un atentat impardonabil la morală. Dacă astăzi facem comerț cu principii, mâine vom avea comerț de sclavi. Grija pentru copiii noștri nu este un moft, un icnet, un capriciu, e o dovadă de responsabilitate majoră, de patrimoniu, la fel cum e industria strategică, de apărare, cum e medicina de urgență, oricât de mari eforturi s-ar face pentru dărâmarea lor ele sunt zidul ce constituie națiunea, care o protejează, o garanție a dreptului fundamental și constituțional la viață.
În plus, după cel de-al doilea război mondial s-a pus problema discernământului, când soldații naziști au fost întrebați de ce au efectuat un genocid în lagăre, au spus că și-au făcut doar datoria și atunci, tribunalul de la Nurnberg a spus...nu, datoria nu însemna a ucide, a masacra pe alții. Omul nu se poate ascunde în spatele cuvintelor iar chestiunea discernământului în orice situație, chiar și în cadrul situațiilor de urgență rămâne la latitudinea conștiinței individuale și colective, trăsătură distinctă oricărui popor.
Spunem ,,copil/ copii” spunem inocență; legea educației sexuale obligatorii la minori are la bază legea 272/2004 unde art.1(alin1) specifică – respectarea, promovarea, garantarea drepturilor copilului. Vă întreb: cum este garantată inocența copiilor sub vârsta biologică a capacității procreative, cum este păstrată neprihănirea copiilor dacă acest tip de educație va spulbera orice șansă de a le păstra puritatea? De ce ați promovat prin promulgare această lege acum, când nu mai sunt permise dezbaterile, conferințele de presă, nu sunt permise întrebările de fond, dar sunt inserate abuzurile cu consecințe mari în timp? Cui prodest? 
De ce dacă – dreptul al inocență al copiilor sub 14 ani – vârsta la care aceștia au deja buletin, au propriul act de identitate- e prevăzut în legea 272/2004 prin art.1 alin(2), art.2(alin.2), art.2(alin.6), lit. b,c toate vorbesc de interesul superior al copilului, credeți, vă întreb în calitate de președinte – adică de părinte spiritual în sens laic – al tuturor copiilor acestei țări, și vă întreb în calitate de profesor, era în interesul superior al copiilor români promulgarea acestei legi acum, în mijlocul acestui ocean de disperare colectivă din cauza epidemiei covid? Acesta este antidotul? Promulgarea legii va duce la stoparea epidemiei? Va reduce inflația, criza economică? Vor deveni copiii noștri mai performanți la olimpiadele școlare? Va avea și acest obiect –sexul – olimpiada lui școlară? Conform art.4 lit a din legea 272/2004, copil este o persoana sub 18 ani. 
Vă întreb: prin obligativitatea acestui tip de educație nu ați încălcat art.4 lit (e) care prevede planul individual de protecție nu doar fizică, ci și emoțională și morală, de ce ați încălcat dreptul egalității șanselor și ați discriminat pe copiii, părinții și profesorii care doresc să mai păstreze o oază de pur peste creștetul prea bombardat cu perversiuni al copiilor noștri? De ce ați călcat în picioare art.6 lit. F care prevede îngrijirea personalizată a copiilor, demnitatea copilului fiind un bun pe care îl garantează responsabilitatea adulților. Conform DEX, a promulga înseamnă a da caracter executoriu respectivei legi, deci, o veți pune meticulos în aplicare. 
Prin modul în care ați acționat, creați reprobabila impresie că tot efortul de a stopa flagelul covid e o diversiune menită să camufleze punerea în execuție a acestei legi, care altfel, ar fi generat în rândul mediei românești dezbateri de amploare, de la a ceda inocența copiilor negociind la sânge nu imunitatea la un virus, ci imunitatea la rai, la evoluția firească. Suntem ostaticii capriciilor dumneavoastră, martorii neputincioși ai promulgării într-un moment paroxistic, în care suntem loviți în coaste când Mântuitorul nostru e răstignit și nu avem acces la înțelepții noștri, nici din familie, nici din biserică, ci suntem o turmă care încolțită, se pune în genunchi, dându-și mieii. Pentru promulgarea legii educației sexuale nu este carantină? Nu poate intra în izolare până când lumea nu va mai fi un imens ambulator, ci amfiteatru al ideii, al principiilor, al legilor care vor constitui fundamentul educației de  mâine? 
Suntem într-o perioadă aparte a timpului, între duminica Scării Sf Ioan Scărarul și Duminica Mariei Egipteanca, desfrânata care s-a pocăit. În înainteprăznuirea acestei duminici a femeii care s-a ridicat din neșansa dată de educația păgână a orgiei prin pocăință, rugăciune, post, rânduială, la treapta de om, la demnitatea de om. Această sfântă este exemplul elocvent al unei lovituri subtile pe care o dați educației tinerelor fete, fetițelor și adolescentelor sub 18 ani, celor pe care le îndemnați să coboare nivelul, să pună semnul egal între negru și alb, moral și imoral, păcat și libertate de prejudecăți. Omul poate fugi departe, poate locui pe lună, dar nu poate fugi de sufletul său. Dați șansa fetelor să mai apere  tezaurul aproape secat al fecioriei, să nu murdărim ceea ce e inocent, căci acolo nu mai e educație, e pervertire, e abuz, e murdărire. Să nu virusăm coloana vertebrală a națiunii noastre, doar inocența era o cetate pe care biserica o păzise prin intermediul familiei, al mamelor...o mamă care păzește fecioria fiicelor ei e o fanatică religioasă sau e un model al comunității? De ce e așa înfierat dreptul la a trăi cuvios, cu cuviință, cu bun simț, cu sfințenie? De când a fi creștin e un lucru înjositor, depășit, în neconcordanță cu vremurile? Aceeași lege 272/2004, art.6 lit (i) spune că trebuie asigurată stabilitatea ținând cont de originea etnică, religioasă...iată religia cea blamată, înjosită, e o zăpadă călcată în picioare, dar creștinismul ne învață că, un om poate greși, dar nu trebuie să bea mănânce roșcove de unde se hrănesc porcii. Nu pentru copii, bunul lor cel mai de preț. Bunul nostru comun, comoara noastră românească. Acestor copii li se acordă prin art.9 alin 1 păstrarea identității: cum vor putea copiii aceștia să strige că vor puritate, dacă legea e una pentru toți și sunt forțați să știe totul, chiar și ceea ce e peste vârsta lor, de ce să aducem leziuni oculare purității, de ce timpanul lor să fie deflorat de o învățătură străină interesului superior al copilului care crede în îngeri, în oameni, în familie, în virtute, în patrie, în iubirea de oameni curată, inocentă așa cum am văzut-o și noi, la ai noștri părinți?

Tag-uri Nume: