Joi, 5 Decembrie, 2019 - 15:39
Cel mai accesibil și versatil model din categoria SUV-urilor de lux

ASTON MARTIN BUCHAREST organizează conferința de presă dedicată lansării primului SUV al brandului, impresionantul DBX, cel mai accesibil și versatil model din categoria SUV-urilor de lux.
Evenimentul are loc în data de 19 decembrie, la sediul oficial din Calea Bucureștilor, nr. 91A, Otopeni.
 

Duminică, 17 Noiembrie, 2019 - 08:28

Automobile  Dacia a dat publicității informația că, pentru cel mai vândut model, Logan, noile versiuni Stepway sunt disponibile începând din 14 noiembrie.

”Preţurile sunt cuprinse între 10.250 euro (TVA inclusă) pentru varianta echipată cu motorul TCe 90, şi 12.150 euro, pentru varianta Blue dCi 95”,.Opţional, vehiculul poate fi echipat cu jante de aluminiu, aer condiţionat cu reglare automată şi cameră video pentru asistenţa la parcarea cu spatele.

Joi, 14 Noiembrie, 2019 - 14:36

Mulți șoferi preferă anvelopele all-season, pentru că, în acest fel, achiziționează un singur set de anvelope, pe care îl folosesc pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, este bine de avut în vedere că anvelopele de iarnă oferă o aderență absolută, în toate condițiile meteo aduse de sezonul rece. Contrar prejudecăților răspândite despre anvelopele pentru mașinile electrice, șoferii nu trebuie să își facă griji cu privire la rezistența acestora.

Sâmbătă, 19 Octombrie, 2019 - 12:47
Mașinile sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului

Primăria Capitalei a modificat proiectul vinietei pentru București: mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească o vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.

Pentru mașinile sub Euro 3 vinieta va fi de 15 lei pe zi, iar pentru cele Euro 3 și 4 - 5 lei pe zi. Dacă va fi aprobată de Consiliul General, taxa ar urmă să fie aplicată de la 1 ianuarie 2020.

Subscribe to Auto