Publicat: 18 Aprilie, 2013 - 15:03
Share

 


Fostul premier Adrian Năstase a rămas "un om echilibrat", care-şi "controlează cuvintele", are "o exprimare logică", a declarat, joi, la RFI, senatorul PSD Toni Greblă. PSD nu trebuie să se delimiteze de el pentru că mai are multe de spus în politica românească, a punctat Greblă.

"M-am bucurat să-l văd în sănătate şi cu un tonus normal, după o nedreaptă şi cumplită încercare prin care a trecut. Am avut senzaţia că este în continuare un om echilibrat, un om care-şi controlează cuvintele, care are o exprimare logică. Este în continuare o personalitate a vieţii noastre publice", a spus Greblă.
 
Adrian Năstase a fost invitat la Congresul PSD de vineri şi sâmbătă. Toni Greblă consideră că "e o stare de normalitate".
 
"Vedeţi, noi nu trebuie chiar să ne omorâm toţi conducătorii şi toate personalităţile vieţii publice şi din acest punct de vedere, a considera că viaţa nu începe şi se termină cu tine e o stare normală, motiv pentru care este binevenit şi bănuiesc că toţi colegii mei şi mare parte a opiniei publice apreciază la fel, a-l invita pe domnul Adrian Năstase la Congresul Partidului Social Democrat este o stare de normalitate, dacă vreţi".
 
Întrebat dacă Adrian Năstase nu a făcut şi mult rău PSD-ului prin condamnarea sa, Toni Greblă a răspuns: "Sigur că şi soarele de pe cer are pete! Din acest punct de vedere, nu m-aş putea pronunţa, nimeni nu este perfect, nu există om pe această lume căruia să nu-i găseşti şi defecte sau nişte acţiuni care nu erau tocmai potrivite la un moment dat. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne delimităm de dânsul, să nu-i recunoaştem meritele din trecut".