Publicat: 18 Septembrie, 2015 - 12:29
Share

Parlamentul şi Guvernul Local al Tinerilor Sector 2 vă aşteaptă, în acest sfârşit de săptămână, la Târgul de manuale din parcul Obor, unde găsiţi o gamă variată de manuale la preţuri reduse, destinate elevilor  claselor a XI şi a XII.

        Tinerii liceeni organizează cea de-a VI-a ediţie a acestui Târg de manuale, odată cu începerea noului an şcolar, în perioada 19 – 20 septembrie şi  26 - 27 septembrie a.c., fiind dornici să-şi pună în valoare arta negocierii pentru vânzarea propriilor manuale celor care au nevoie de ele, de acum înainte, în noul an şcolar.

         Ca de fiecare dată, liceenii au susţinerea permanentă a primarului Neculai Onţanu, la  Târgul manualelor fiind aşteptaţi elevii claselor a XI şi a XII pentru a-şi cumpăra, la preţuri reduse, manuale bine păstrate, atât de necesare în anul şcolar ce a început. 

         Micii întreprinzători vin astfel în sprijinul mai tinerilor lor colegi care îşi pot procura manualele de care au nevoie la preţuri accesibile oricărui buzunar, iar ei, la rândul lor, vor obţine banii necesari pentru achiziţionare noilor cărţi de studiu.

          Pe aleile parcului Obor vor fi instalate 22 de standuri la care  pot vinde manuale doar elevii de la liceele şi colegiile naţionale din sectorul 2 şi pot cumpăra elevi din toată Capitala, părinţi, prieteni şi bunici, acţiunea urmând să se desfăşoare şi săptămâna viitoare, pe 26-27 septembrie.

        Târgul de manuale din Parcul Obor va fi deschis între orele 10.00 – 15.00.