Miercuri, 13 Mai, 2020 - 13:47

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a înregistrat în luna aprilie cel mai mare număr de activări direct din aplicație, atât în sistemul de operare Android, cat și în IOS (Apple) și peste 60% grad de utilizare a aplicației. În România, aplicația este folosită în proporție de peste 80%, in special pe coridorul Marea Britanie - România. În cazul țărilor nordice, transferurile s-au dublat în primele patru luni față de aceeași perioadă a anului trecut.

Marţi, 25 Februarie, 2020 - 11:14

TransferGo, compania de remitențe cu sediul în Londra, avertizează că politicile post-Brexit privind imigrația, stabilite de guvernul britanic săptămâna trecută, ar putea încetini imigrația celor mai căutați specialiști și profesioniști pe piața britanică.
Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo, a declarat că firma sa „se opune categoric” principiilor noilor politici, deoarece acestea vor afecta economia britanică și sunt fundamental diferite de modul în care decidenții ar trebui să se gândească la atragerea celor mai buni specialiști.

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 12:15

Un sondaj TransferGo relevă atitudini contradictorii în Marea Britanie cu privire la imigrație. Majoritatea crede că nivelul imigrației este foarte ridicat, dar puțini britanici se arată dispuși să preia slujbele imigranților, chiar dacă ar fi șomeri. 

Subscribe to Daumantas Dvilinskas