Joi, 14 Mai, 2020 - 11:36

Cei mai mulți dintre români par a susține teoriile conspirației care au circulat în legătură cu actuala pandemie cauzată de virusul SARS-CoV-2. Aproape jumătate dintre respondenții unui sondaj desfășurat online de platforma media EM360 consideră că scenariile potrivit cărora această criză este creată artificial de către puterea ocultă mondială sunt parțial adevărate, întrucât „nu iese fum fără foc”. Totodată, 17% apreciază că aceste scenarii au o bază reală și sunt plauzibile, conform rezultatelor sondajului. 

Sâmbătă, 4 Aprilie, 2020 - 22:16
Unde dai și unde crapă...

Faptul că mulți dintre membrii OMS au legături financiare cu Fundația Gates este  revelator pentru tot ceea ce se petrece in aceste zile, nu numai la noi, ci si aiurea, in lume, chiar dacă nu este surprinzător. OMS a dat startul pandemiei, al inchiderii oamenilor in case, al panicii. Astăzi, OMS este finanțată în primul rând nu de guvernele membre ONU, ci prin ceea ce se numește „parteneriat public-privat”, în care domină companiile private de…vaccinuri și grupul de entități sponsorizate de... Bill Gates.

Duminică, 1 Martie, 2020 - 00:00

(De pe internet) „În astă seară, în trecere fiind, cineva, o cunoștință care trăiește în anumite medii și are acces la informații foarte sensibile și de o anumită natură, mi-a relatat ceva ce m-a înfiorat: Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor.

Duminică, 9 Februarie, 2020 - 00:00

 

1. Coronavirusul uman a debutat cu primul caz depistat pe data de 31.12.2019, în centrul Chinei, la fix 2 luni distanță de noul an chinezesc, exact înainte de momentul la care mișcarea populației chineze din diaspora este la cote maxime. Cu alte cuvinte, momentul perfect pentru răspândirea unei pandemii.

 

Duminică, 21 Aprilie, 2019 - 08:22
Se poate închiria acest superyacht pentru 690.000 € pe săptămână

Unul dintre cei mai bogați 50 de ruși, bancherul Oleg Tinkov, dorește să prezinte publicului, în anul următor, ceea ce el numește un prim spărgător de gheață privat, înainte ca nava de 100 de milioane de euro să navigheze către Antarctica, printre alte destinații.

 

Fondatorul și proprietarul băncii Tinkoff Bank, în valoare de 2,2 miliarde de dolari, va scoate la iveală SeaExplorer 77, cea mai recentă completare a proiectului său pentru animale de companie, la Dacha, la cel mai important spectacol de iahturi mondial din Monaco încă din 2020.

Marţi, 20 Noiembrie, 2018 - 10:18

Bill Gates a investit prin intermediul fundaţiei sale – Fundaţia Bill & Melinda Gates (BMGF) – nu mai puţin de 27,3 milioane de dolari, în fonduri de depozit globale ale Fondului Proprietatea (GDR) tranzacţionate la Bursa de Valori din Londra (LSE), scrie Adevărul.ro.

Luni, 22 Octombrie, 2018 - 19:15

Un fond comun de investiții de 100 milioane de euro, care va purta numele de „Breakthrough Energy Europe” (BEE), va ajuta întreprinderile europene inovatoare să se dezvolte și să introducă pe piață tehnologii energetice nepoluante revoluționare, se prevede într-un acord semnat la Bruxelles de Comisia Europeană și Coaliția Breakthrough Energy.

Vineri, 2 Martie, 2018 - 11:56

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, este de părere că anonimatul monedelor virtuale nu este un lucru bun, pentru că prin folosirea lor se pot achiziţiona droguri, se pot finanţa atentate teroriste sau se pot spăla bani, relatează BBC.

„Chiar în acest moment criptomonedele sunt folosite pentru a cumpăra fentanil opioid şi alte medicamente, deci este o tehnologie care provoacă decese într-un mod destul de direct”, a spus Gates, ntr-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe siteul Reddit.

Subscribe to bill gates