Miercuri, 13 Mai, 2020 - 13:47

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a înregistrat în luna aprilie cel mai mare număr de activări direct din aplicație, atât în sistemul de operare Android, cat și în IOS (Apple) și peste 60% grad de utilizare a aplicației. În România, aplicația este folosită în proporție de peste 80%, in special pe coridorul Marea Britanie - România. În cazul țărilor nordice, transferurile s-au dublat în primele patru luni față de aceeași perioadă a anului trecut.

Marţi, 25 Februarie, 2020 - 11:14

TransferGo, compania de remitențe cu sediul în Londra, avertizează că politicile post-Brexit privind imigrația, stabilite de guvernul britanic săptămâna trecută, ar putea încetini imigrația celor mai căutați specialiști și profesioniști pe piața britanică.
Daumantas Dvilinskas, CEO al TransferGo, a declarat că firma sa „se opune categoric” principiilor noilor politici, deoarece acestea vor afecta economia britanică și sunt fundamental diferite de modul în care decidenții ar trebui să se gândească la atragerea celor mai buni specialiști.

Luni, 10 Februarie, 2020 - 13:33

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a intermediat, în 2019, transferuri în valoare totală de 1 miliard de lire sterline la nivel global. TransferGo a înregistrat în 2019 dublarea numărului de clienți la nivel global, până la nivelul de 1,8 milioane. Fluxul de bani către India a crescut cu 150% față de anul 2018, grație parteneriatului cu Ripple. În România, o țară cheie pentru TransferGO, valoarea totală a transferurilor s-a dublat față de anul trecut. 

Miercuri, 20 Noiembrie, 2019 - 12:20

Din luna noiembrie TransferGo oferă clienților din România posibilitatea de a transfera instantaneu bani între toate cardurile emise în țară. Serviciul este gratuit și permite clienților TransferGo să trimită bani atât altor clienți TransferGO cât și rudelor sau prietenilor care nu au încă instalată aplicația, fiind necesar doar un telefon cu conexiune la internet. Aplicația permite utilizatorilor atât să ceară bani cât și trimită bani.

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 12:15

Un sondaj TransferGo relevă atitudini contradictorii în Marea Britanie cu privire la imigrație. Majoritatea crede că nivelul imigrației este foarte ridicat, dar puțini britanici se arată dispuși să preia slujbele imigranților, chiar dacă ar fi șomeri. 

Marţi, 28 Mai, 2019 - 11:28

TransferGo, companie de transferuri online internaționale rapide, se numără printre primele 20 cele mai atractive companii europene cu creștere rapidă, în cadrul ediției de anul acesta a Tech5. Acest top plasează fintech-ul între primele cinci business-uri din Marea Britanie, acolo unde TransferGo are sediul central.
Anual, în cadrul Tech5, un juriu specializat listează cele mai dinamice 100 de companii din Europa și Israel.

Miercuri, 10 Aprilie, 2019 - 18:50
Suma astfel strânsă va fi investită în ore de consiliere psihologică de specialitate pentru copiii rămași în țară

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, și Organizația Salvați Copiii își unesc eforturile pentru a colecta din donații 60.000 de euro în proiectul „Copii Singuri Acasă”. Suma va fi folosită pentru consilierea psihologică a copiilor ai căror părinți lucrează în străinătate.

Potrivit Ministerului Educației Naționale, aproape 160 de mii de copii din România sunt acum în grija unui singur părinte, a bunicilor sau a altor rude, în timp ce unul sau ambii părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

Luni, 25 Martie, 2019 - 11:29

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a câștigat încrederea a peste 1.000.000 de utilizatori din toată lumea. 
Serviciile TransferGo sunt disponibile în 48 de țări, iar numărul transferurilor operate până acum depășește 3 milioane. Dintre acestea, doar în 2018, peste 300.000 de transferuri au fost operate către România. 

Subscribe to TransferGo