Vineri, 22 Mai, 2020 - 13:25

PROIECTUL ROFSIB2020OS2A13P02 - "Dezvoltarea capacităţii autorităţilor naţionale competente în scopul îndeplinirii standardelor minime de calitate a datelor dactiloscopice, utilizate în contextul Sistemului de Informaţii Schengen, pentru identificarea autorilor unor infracţiuni grave sau infracţiuni de terorism" - SIS RECAST

Marţi, 31 Decembrie, 2019 - 05:49

Dacă alegeţi să participaţi la evenimente publice în noaptea de Revelion, Poliţia Română vă recomandă:

Dacă vă deplasaţi cu maşina în zone în care se organizează manifestări publice, respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri, lăsaţi vehiculele în parcări sau, pe timpul nopţii, în zone iluminate. Nu păstraţi în autoturisme, la vedere, bunuri de valoare!

Respectaţi prevederile legale şi recomandările în ceea ce priveşte folosirea artificiilor!

Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime!

Miercuri, 17 Iulie, 2019 - 11:17

PENTRU A PREVENI FURTURILE DIN LOCUINŢE, POLIȚIA VĂ RECOMANDĂ:

-        Nu divulgați informații referitoare la vecinii dumneavoastră (programul de lucru, numărul de persoane din familia respectivă, numărul de telefon etc.), sfătuiţi-vă copiii să facă la fel;

-        Depozitaţi obiectele de valoare (banii, bijuterii, documente) într-un loc sigur;

-        Când plecaţi de acasă verificaţi dacă aţi acţionat toate încuietorile şi aţi pus siguranţa;

-        Fiţi atenţi în orice împrejurare să nu pierdeţi sau să nu vi se fure cheile!

Joi, 4 Iulie, 2019 - 08:49

Update: Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus la data de 04.07.2019 efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor, aflate în concurs real.

Miercuri, 3 Iulie, 2019 - 11:00

Un bărbat este acuzat că a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, judeţul Timiş, care miercuri dimineaţa, iar pe soţia victimei a rănit-o grav, femeia fiind în comă. Suspectul mai este acuzat că ar fi înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care ar fi furat-o. Victimele primesc îngrijiri medicale, la a ceastă oră.
Politia caută suspectul.

Subscribe to Politia