Duminică, 12 Aprilie, 2020 - 13:05

BERLIN (AP) - Țările europene au căutat să împiedice oamenii să călătorească pe vremea însorită de Paști.
Vremea frumoasă pe mare parte a continentului a oferit un test suplimentar al disciplinei oamenilor în weekendul lung de Paști.
Autoritățile italiene au intensificat controalele, în special în regiunea nordică a Lombardiei, care a suportat impactul focarului COVID-19. Blocurile rutiere au fost amenajate pe principalele autostrăzi din și din Milano și de-a lungul ieșirilor de pe autostradă pentru a descuraja oamenii să plece în excursii de vacanță.

Sâmbătă, 4 Aprilie, 2020 - 12:58
Vor sărbători Învierea în carantină!

Aproximativ 200.000 de români urmează să revină în țară, în următoarele două săptămâni, cu ocazia sărbătorilor pascale, atât ale catolicilor, cât și ale românilor. Klaus Iohannis le-a transmis românilor din diaspora să nu revină în țară, iar premierul Ludovic Orban îi amenință că ”nu vor petrece Paștele în condiții normale”.

Joi, 25 Aprilie, 2019 - 20:48
A dat pe un miel...mai mult decât făcea! Dar a încurajat cel mai tânăr negustor

În piața Apărătorii Patriei din București s-a deschis un centru temporar pentru sacrificarea animalelor.Conform unui mai vechi obicei al său, de a susține pregătirile pentru masa de sărbători asumându-și sarcinile comerciale, ministrul Petre Daea s-a aflat joi la prânz printre cumpărătorii care și-au îndreptat atenția spre oferta oierilor.

Subscribe to Paște