Luni, 8 Iunie, 2020 - 15:36
Cîțu Jr se află într-un flagrant conflict de interese, în cel mai bun caz

„De când am aflat că părinții ministrului de finanțe se luptă cu statul român pentru un teren la Voineasa, teren care are o valoare de cel puțin 10 milioane de euro, încep să văd cu alți ochi fuga dlui Cîțu din fața Parlamentului! Cred că s-a prins la timp că din calitatea de Prim-Ministru nu faci 10 milioane de euro nici într-o sută de mandate pe când, dacă ești la butoanele instituției cu care se judecă propriii părinți, ai toate șansele!

Joi, 21 Mai, 2020 - 13:53

Persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual vor putea face plata obligaţiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghiseul.ro, soluţie care va permite achitarea a peste 30 de impozite şi contribuţii.

Totodată, Ministerul Finanţelor Publice implementează înrolarea în SPV cu ajutorul identificării în sistem video a persoanelor sau reprezentanţilor unor companii sau entităţi fără personalitate juridică.

Joi, 5 Septembrie, 2019 - 10:39

 
Într-o nouă încercare de oferi soluții viabile pentru situația dezastruoasă în care se află bugetele orașelor mici și mijlocii din România, Asociația Orașelor din România (AOR) a propus Ministerului Finanțelor Publice (MFP) modificări ale Legii nr.237/2006 privind finanțele publice locale.
 

Subscribe to Ministerului Finanțelor Publice (MFP)