Vineri, 8 Mai, 2020 - 11:11
prin Fondul de urgență al Salvați Copiii

Nouă unități medicale din București primesc aparatură și echipamente medicale vitale, achiziționate din fondul de urgență pentru spitale deschis de Salvați Copiii România. Astfel, după procesarea solicitărilor primite de la medici, Maternitatea Polizu, Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, Maternitatea Giulești,  Spitalul Clinic Filantropia, Spitalul Clinic Malaxa, Maternitatea Cantacuzino, Spitalul Clinic de Urgență „Sf.

Joi, 7 Mai, 2020 - 10:05

Kaufland România inaugurează astăzi magazinul cu numărul 14 din București și ajunge astfel la o rețea de 130 de hipermarketuri în România.
Cu această ocazie, compania creează aproximativ 100 de locuri de muncă noi, cu scopul de a veni în sprijinul economiei locale, mai ales în această perioadă.

Miercuri, 6 Mai, 2020 - 13:16
pentru a sprijini cadrele medicale și grupurile vulnerabile afectate de pandemie

Kaufland România anunță care sunt primele 14 proiecte finanțate în cadrul apelului de proiecte În Stare să Ajut, parte a programului În Stare de Bine, prin care compania acordă granturi nerambursabile ONG-urilor din întreaga țară care s-au mobilizat să ajute comunitățile și grupurile cele mai vulnerabile în această perioadă.

Joi, 16 Aprilie, 2020 - 12:40
1.100 de copii din opt judeţe vor primi tichete sociale

Deoarece criza cauzată de pandemie a acutizat starea precară a peste o treime din copiii din România, expuşi o dată în plus sărăciei şi excluziunii sociale, Salvaţi Copiii România, cu sprijinul Kaufland România, îşi intensifică măsurile de sprijinire şi protecţie a beneficiarilor sociali, prin oferirea de suport material de urgenţă copiilor provenind din medii socio-economice vulnerabile. Astfel, 1.100 de copii şi familiile lor vor primi tichete sociale în valoare de 440.000 lei pentru asigurarea de produse alimentare şi igienico-sanitare de bază.

Joi, 2 Aprilie, 2020 - 15:25

Kaufland România sprijină eroii din prima linie în lupta cu COVID-19 care au nevoie de o masă caldă și oferă alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o lună, în cadrul inițiativei #Acum, lansată de restaurantul Kané - New Romanian Cuisine, devenit temporar bucătărie comunitară.

Joi, 26 Martie, 2020 - 20:30

Din dorința de a-i sprijini în eforturile deosebite pe care le depun în aceste zile, Kaufland România oferă un bonus de 1,6 milioane euro echipelor sale ,,din linia întâi, din magazine și depozite, și introduce plata imediată a orelor suplimentare efectuate în această perioadă, conform criteriilor interne.

Luni, 23 Martie, 2020 - 11:55

Programul Start ONG, cel mai simplificat instrument de finanțare pentru ONG-uri, instituții publice din sfere precum educația (grădinițe, școli, licee) sau cu rol social (cantine, centre pentru persoane vârstnice și copii) și grupuri informale, se adaptează pentru a limita răspândirea virusului și a efectelor negative cauzate de COVID-19. Kaufland Romania și Asociația Act for Tomorrow au decis adaptarea apelului lunii aprilie a programului Start ONG, astfel încât societatea civilă să poată înscrie proiecte care răspund nevoilor comunităților în contextul actual.

Luni, 16 Martie, 2020 - 13:18
pentru profesorii din România

Patru organizații neguvernamentale cu experiență în domeniile educație, tehnologie și comunicare, cu sprijinul Kaufland România și în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, vin în ajutorul celor aproape 180.000 de profesori din România, cu soluții simple care să îi ajute pe aceștia să se adapteze și să se familiarizeze cu predarea prin noile tehnologii, continuând lecțiile de acasă. Proiectul este inițiat ca urmare a necesității de a utiliza noile sisteme de predare digitale, pe durata epidemiei de COVID-19.

Luni, 24 Februarie, 2020 - 13:30

Din 1 martie 2020, se relansează Start ONG, primul și singurul program de finanțare din România dedicat ONG-urilor mici sau a celor aflate la început de drum. Finanțarea totală acordată în 2020 pentru dezvoltarea micilor ONG-uri este de 500.000 de euro și își propune susținerea a aproximativ 130 de proiecte. 

Marţi, 4 Februarie, 2020 - 12:21

491.018 euro, 164 de proiecte finanțate, 57.234 de vieți schimbate - acestea sunt principalele rezultate după prima ediție Start ONG, cel mai prietenos program de finanțare dedicat ONG-urilor mici sau a celor aflate la început de drum, lansat în martie 2019 de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

Joi, 30 Ianuarie, 2020 - 12:23

Kaufland România majorează venitul minim brut începând cu 1 martie 2020, la 3.650 lei. În plus, câștigă pentru al cincilea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru al doilea an la rând, pe cea de „Angajator de Top” în Europa, devenind singura companie din retailul românesc care a atins acest record. Primirea celor două distincții dovedește că performanța reprezintă deja o tradiție în interiorul companiei.

Miercuri, 13 Noiembrie, 2019 - 15:46

Kaufland România și Cătălin Botezatu introduc în rețeaua de hipermarketuri din toată țara o nouă colecție pentru sezonul rece, ce cuprinde articole vestimentare și accesorii.

Noua colecție Smart Fashion Winter a fost lansată ieri în cadrul unui eveniment de seară care a reunit personalități din lumea mondenă, la Kaufland PopUp Restaurant din capitală.

Marţi, 22 Octombrie, 2019 - 13:25
în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu

România este țara europeană cu cea mai ridicată mortalitate cauzată de depistarea foarte târzie (în stadiile 3 și 4) a cancerului la sân. Găsim mereu motive să amânăm controlul medical. Întotdeauna apar alte priorități. Mereu avem alte cheltuieli în plan. 
După 3 ani în care a parcurs 44 de orașe, campania #CancelCancer, inițiată de AVON cu sprijinul Kaufland România, ajunge în București. Pe 25, 26 și 27 octombrie, femeile sunt așteptate să vină în parcarea Kaufland Barbu Văcărescu din București, la orice oră din zi sau din noapte, fără frică, fără scuze. 

Joi, 26 Septembrie, 2019 - 12:30

Astăzi, 26 septembrie, la Bacău, a fost inaugurată prima pictură murală din România care purifică aerul, realizată cu vopsea Airlite, o vopsea specială care transformă substanțele poluante din aer, precum oxizii de azot și de sulf, în nitrați și nitriți inofensivi care sunt depozitați pe suprafața vopsită, până când sunt eliminați de apa de ploaie sau de umiditatea din aer.

Luni, 4 Martie, 2019 - 12:23

Românii au accelerat căutările de joburi în luna februarie, volumul de aplicări pentru un nou job crescând cu 15% comparativ cu luna ianuarie și cu 18% față de nivelul din aceeași perioadă a anului trecut. 
Pozițiile de șofer, contabil și inginer, cele mai căutate pentru a doua lună la rând

Luni, 25 Februarie, 2019 - 11:12

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privați de pe piața românească, anunță majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut și actualizează pachetul de beneficii pentru angajați.

Joi, 14 Februarie, 2019 - 12:56
care oferă societății civile finanțări de 500.000 de euro

Kaufland România, în colaborare cu Asociația Act For Tomorrow, lansează programul START ONG – primul și singurul program de finanțare dedicat ONG-urilor mici sau a celor aflate la început de drum. 

Finanțarea totală acordată de Kaufland România pentru dezvoltarea micilor ONG-uri este de 500.000 de euro, prin susținerea a peste 100 de proiecte în 2019. 

Marţi, 22 Mai, 2018 - 11:40

Aproape jumătate din populaţia lumii, peste 3 miliarde de oameni, trăiesc cu mai putin de 2,5 dolari pe zi. Peste 1,3 miliarde trăiesc în sărăcie extremă, cu mai puţin de 1,25 dolari pe zi. 

Miercuri, 9 Mai, 2018 - 10:44

În 2018, Kaufland sărbătorește 50 de ani de existență pe piața internațională.  În România a ales să sărbătorească dotând 50 de școli cu computere necesare laboratoarelor IT, pentru că  tratatează cu seriozitate responsabilitatea pe care o are față de mediu și față de societate.   
 Din dorința  de a sprijini educația în comunitătile defavorizate, Kaufland s-a alăturat, în calitate de   partener principal, programului național de educație “Dăm click pe România!”, organizat de către Asociația Ateliere Fără Frontiere, care sărbătorește la rândul sau 10 ani de activitate. 

Marţi, 24 Aprilie, 2018 - 09:34

Evenimentul sportiv 'Alerg 24h Autism Marea Neagră' aduce la malul mării o cursă inedită destinată celor mai puternici şi competitivi alergători: Cursa Apă, Nisip, Foc. Manifestarea sportivă are că scop promovarea drepturilor de integrare în comunitate a persoanelor cu dizabilităţi.

Subscribe to Kaufland România