Vineri, 13 Martie, 2020 - 17:42

O agenție care nu și-a declinat identitatea a pus în circulație această imagine în care poate fi distinsă figura președintelui în izoletă, la Cotroceni. În realitate se pare că cel transportat era Orban, la consultările în urma cărora era desemnat pentru un nou mandat de premier.

Miercuri, 20 Februarie, 2019 - 13:31

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a susţinut miercuri o declaraţie de presă la Cotroceni în care a criticat Guvernul pentru modul în care a fost întocmit bugetul de stat pe 2019. 

Dobrovolschi a spus miercuri că şeful statului cataloghează Executivul drept unul al imposturii, nereuşind să dea un buget pe 2019 care să răspundă nevoilor populaţiei. Klaus Iohannis va lua o decizie pentru proiectul de buget zilele următoare.

Marţi, 7 August, 2018 - 18:17
Din 2014 pana astazi, e singura structura care a dublat bugetul pe care i l-a alocat Guvernul

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, a reactionat, marti dupa amiaza, dupa ce Klaus Iohannis a transmis ca rectificarea bugetara il aduce in situatia de a nu-si putea exercita atributiile.

Teodorovici a transmis la Antena 3 ca ii pare rau ca Administratia Prezidentiala a iesit cu astfel de declaratii, dar ca in acest fel se demonstreaza lipsa de experienta in acest domeniu.

Miercuri, 27 Iunie, 2018 - 10:40

Ședinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) care va avea loc miercuri are pe ordinea de zi teme precum pregătirea României pentru Summitul NATO de la Bruxelles, dar și subiectul Roșia Montana. Ședința la care vor participa premierul și o parte a membrilor Cabinetului are loc la ora 10.30, la Palatul Cotroceni, înaintea moțiunii de cenzură. 

Subscribe to Cotroceni