Sâmbătă, 16 Mai, 2020 - 08:18
ÎCCJ a respins contestația lui Puiu Popoviciu

Tranzacția prin care omul de afaceri Puiu Popoviciu, „ctitorul” Complexului Băneasa, a vândut un teren pe care ambasada americană și-a construit noul sediu al ambasadei părea să fie polița de asigurare a acestuia în lungul proces prin care statul revendica terenul Universității de Agronomie. Iată însă că Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins joi, 14 mai, contestația omului de afaceri Puiu Popoviciu împotriva deciziei de confiscare a celor 224 de hectare de teren din Băneasa.

Joi, 20 Februarie, 2020 - 10:19
„Into America s Wild” a fost prezentat la București în premieră internațională

La IMAX Theatre de la AFI Cotroceni a avut loc miercuri seară o vizionare de gală de filme documentare, organizată de Ambasada Statelor Unite.

Marţi, 12 Noiembrie, 2019 - 06:58

Unul dintre cele mai scumpe si intinse terenuri din tara, care se afla in nordul orasului Bucuresti, pe care au fost construite mai multe multe hyper-magazine si un ansamblu rezidential de lux urmeaza sa ajunga din nou in proprietatea statului, care ar putea să solicite chirie.

Joi, 14 Februarie, 2019 - 21:43
Și îi urează succes!

”Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes”, arată Ambasada SUA într-un comunicat legat de dosarul deschis fostei șefe DNA.

Subscribe to Ambasada americană