Publicat: 21 Februarie, 2020 - 08:12

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeaza ca la aceasta ora nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrazi cu circulaţia întrerupta din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile.

Semnalam ca pe autostrada A1 Sibiu - Deva şi pe mai multe artere rutiere din judeţele Hunedoara, Arad, Alba, Caraş-Severin, Maramureş, Satu Mare, Covasna, Giurgiu şi Teleorman, traficul rutier se desfaşoara în condiţii de ceaţa. Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite, conducatorii auto sunt sfatuiţi sa conduca prudent şi sa adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum.

În scopul executarii unor lucrari de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucureşti - Constanţa s-a instituit restricţie de circulaţie pe tronsonul kilometric 11+500 - 17. Astfel, circulaţia rutiera se desfaşoara pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul catre Capitala).

Semnalam ca în judeţul Olt, deplasarea trenurilor pe magistrala 900 a fost reluata (pe un fir) la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între staţiile CF Stoeneşti şi Draganeşti-Olt. Din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componenţa 37 de vagoane încarcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întrerupta din data de 17 februarie 2020.