Share
7 Mar 2013 - 09:36

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor accidente rutiere.

          Pe autostrada A2, lucrările de reparaţii şi întreţinere au avansat astăzi în zona kilometrilor 87 - 90, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa. Având în vedere că în zona de lucru circulaţia este restricţionată pe prima bandă, le recomandăm conducătorilor auto să se încadreze din timp pe cealaltă bandă, nu înainte de a se asigura şi semnaliza. Totodată, îi rugăm pe cei care circulă pe banda care nu este afectată de lucrări să reducă viteza şi să le permită celorlalţi parteneri de trafic manevra de schimbare a benzii.

          Le reamintim transportatorilor că de luni până joi, între orele 6:00 şi 22:00, pe DN1 Bucureşti - Braşov se aplică restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane. Vinerea, intervalele orare în care se aplică restricţia diferă în funcţie de tronson şi de sensul de circulaţie, astfel:

          - 8:00-22:00, pe tronsonul Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1B) - Braşov (intersecţie DN1 cu DN1A), în ambele sensuri;

          - 12:00-22:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) - Otopeni - Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Bucureşti - Ploieşti;

          - 8:00-18:00, pe tronsonul Centura Bucureşti (intersecţie DN1 cu DNCB) - Otopeni - Ploieşti (intersecţie DN1 cu DN1A), pe sensul Ploieşti - Bucureşti.

Format: 

Topic: