Publicat: 20 Ianuarie, 2014 - 22:39
Share

Pe 15 Februarie, băieţii din trupa LED Apple, adevăraţi idoli ai scenei K Pop, vor concerta la Turbohalle, în cadrul celui mai aşteptat eveniment al începutului de an, şi, din dorinţa de a oferi cât mai multor spectatori o experienţă unică la primul show K Pop din România, organizatorii anunţă punerea în vânzare a unei categorii de bilete, ce oferă acces la probele de sunet de dinaintea concertului.

 

Disponibile exclusiv pe Biletoo.ro şi BLT.ro biletele LED Apple Soundcheck costă 100 lei şi includ:

- acces la soundcheck
- vizionarea spectacolului din sectorul Normal Circle

Accesul la probele de sunet este posibil doar prin intermediul unui astfel de bilet.

Concertul LED Apple este cu siguranţă evenimentul cel mai „fierbinte” al începutului de an: biletele din categoria VIP şi biletele Golden Circle pentru concertul LED Apple din 15 februarie s-au epuizat, cu mai bine de două luni înaintea datei concertului.

În prezent mai sunt în vânzare bilete pentru acces general, la preţul de 50 lei şi bilete LED Café, destinate însoţitorilor spectatorilor minori, care costă 20 de lei şi permit accesul într-o zonă de tip coffe-lounge. Biletele Led Café nu permit accesul în perimetrul în care se va ţine concertul.

Publicul nu este singurul nerăbdător să ia parte la acest concert. Şi băieţii din formaţie abia aşteaptă întâlnirea cu fanii din România: youtube.com/watch?v=Efa8xg04pm4

Trupa fenomen a scenei K Pop ajunge la Bucureşti pe 15 februarie şi va concerta la Turbohalle. Evenimentul este o premieră, nu doar pentru ţara noastră ci pentru întreaga Europa de est. De altfel, pentru showul ce îmbină într-o manieră explozivă muzica şi coregrafia, s-au cumpărat deja bilete din peste 20 de ţări. Printre acestea se numără atât teritorii îndepărtate, cum ar fi China, precum şi ţări mai apropiate, precum Ungaria, Austria, Bulgaria, Croaţia, Serbia, Slovenia şi Slovacia, în care s-au pus în vânzare bilete prin intermediul reprezentanţelor locale Eventim.

Două trupe de street dance vor completa programul serii cu un atractiv spectacol coregrafic: DSK şi CMZ.

Pentru concertul de la Turbohalle biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online, pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro şi eventim.ro

Spectacolul începe la ora 19.00

Concertul LED Apple înseamnă primul pas către o punte culturală româno-coreeană pe segmentul muzică-divertisment şi reprezintă o colaborare cu Asociaţia Culturală Româno – Coreeană Han Kibun (ACRC).

Evenimentul este organizat de Kompas Events, informaţii suplimentare fiind disponibile pe: kompasevents.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări bilete puteţi trimite mesaje pe adresa: events @ kompasevents.ro, iar update-uri constante găsiţi pe pagina de facebook a organizatorului.