Publicat: 25 Aprilie, 2012 - 07:53
Share

În perioada Sfintelor Sărbători de Paști, Fondul International de Cooperare  și Parteneriat al Mării Negre şi Mării Caspice (BSCSIF) a  desfășurat  proiectul social “Caravana de Paste”, ce vizează peste 200 de copiii proveniți din familiile defavorizate socio-economic, aflate în evidența unor centre de zi din sectoarele 1 și 2 din București. Parteneri în proiect sunt: teatrul de copii ”Ion Creangă”, Cinema Hollywood Multiplex, și Apshanu Group Srl.

Proiectul a presupus un eveniment festiv în data de 18 aprilie, în cadrul căruia copiilor le-au fost oferite punguțe de cadouri cu dulciuri, sucuri și jucării, dăruite de către compania Apshanu Group,  și au beneficiat de un spectacol ce i-a încântat pe copii (”Războil bucatelor”) oferit de către teatrul Ion Creanga din București. De asemenea, în cadrul proiectului, copiii au avut ocazia să vizioneze un desen animat proiectat la Mall Vitan  (”Happy Feet 2”, în format 3D), oferit cu generozitate de către Cinema Hollywood Multiplex.

Scopul acestui proiect a constat în a le oferi cadouri și atenții copiilor proveniți din familiile defavorizate socio-economic, aflate în evidența unor centre din sectoarele 1 și 2 din București. În cadrul proiectului au fost contactate companii din Romania în vederea strângerii de fonduri/produse. BSCSIF în acest sens a jucat rolul unei punți de legătură între cei defavorizați și cei care doresc și sunt dispuși să ajute.