Publicat: 30 Decembrie, 2017 - 00:00
Share
Care erau subiectele zilei în urmă cu un sfert de secol, în 1992?

DE LA O ZI LA ALTA

Două informaţii semnificative:
• MINISTRUL DE FINANŢE, DL. FLORIN GEORGESCU, A DECLARAT CĂ INTRODUCEREA, DE LA 1 IANUARIE A T.V.A. AR FI PRODUS „O IMPORTANTĂ GAURĂ ÎN BUGET"
• PRIMUL ŞEF DE STAT BRAZILIAN ALES PRIN VOT UNIVERSAL ÎN ULTIMII 99 ANI - COLLOR DE MELLO - A DEMISIONAT ÎN URMA ACUZAŢIEI DE CORUPŢIE ŞI DE ÎNSUŞIRE ILICITĂ A UNUI MILIARD DE DOLARI.

Ce legătură e între ele?
VREŢI NU VREŢI, VĂ PLACE NU VĂ PLACE, NOI TOT PE "DRUMUL KENTULUI" O TRAGEM.
Pentru că, dacă e vorba de „găuri" în buget, nimic n-o va putea egala pe cea provocată de contrabanda cu ţigări
- PESTE 40 MILIARDE LEI, DUPĂ UNELE ESTIMĂRI APROXIMATIVE, NUMAI ÎN ULTIMUL AN!

Şi că, dacă e vorba de demisii, la noi încă nu se anunţă vreuna, deşi firele afacerii duc spre cîţiva „becheri". Şi, probabil că sumele „agonisite" în acest mod nu se pot compara cu cea deturnată de ex-preşedintele brazilian...

ŞI DACĂ TOT VENI VORBA, SĂ NOTĂM UN EVENIMENT: VAMA ROMÂNĂ A PRIMIT, DIN PARTEA CELEI AMERICANE. O PLACHETĂ DE ONOARE. O „APRECIERE LA ADRESA MUNCII ORGANELOR VAMALE ROMANEŞTI" - CUM SPUNEA CINEVA.
O „APRECIERE" ŞI PENTRU SUTELE DE CAMIOANE DE ŢIGĂRI CARE AU TRECUT PE SUB NASUL VAMEŞILOR, PENTRU A POPOSI ÎN OGRADA UNOR UNITĂŢI MILITARE?

Pe cînd şi o „plăcuţă de onoare" din partea... armatei americane? Că se poartă.
CÎT DESPRE MAFIA LIBANEZĂ - PUŢINTICĂ RĂBDARE. REVENIM LA ANUL CU VEŞTI PROASPETE DESPRE... ACARUL NASSAR, DACĂ CUMVA LUCRURILE SE VOR OPRI PE ACOLO, PE UNDEVA. DACĂ NU, NU!

Tag-uri Nume: