Publicat: 22 Iulie, 2015 - 14:58
Share

În debutul acțiunii de ridicare a mașinilor fără stăpân și abandonate pe domeniul public, Direcția Poliție Locală Sector 4 a trecut la ridicarea celor 40 de autovehicule identificate până în prezent pe raza Sectorului 4.

Se acționează cu precădere în zona parcărilor de reședință, unde 'rablele' uitate de proprietari ocupă inutil spațiile destinate parcajelor.

Cu autospeciala din dotarea Politiei Locale Sector 4 au fost ridicate 8 vehicule, care au fost transportate si depozitate pe un teren apartinând domeniului public, situat pe Strada Drumul Jilavei.

În vederea ridicării, a fost îndeplinită procedura legală, proprietarii fiind în prealabil somati ca în termen de 10 zile să elibereze domeniul public. În situația în care aceștia doresc să le revendice, trebuie să achite contravaloarea taxei de transport și să facă dovadă că intenționează să predea respectivul vehicul către REMAT.

'Echipajele Poliției Locale monitorizează întreg teritoriul Sectorului 4, însă contăm în special pe sprijinul cetățenilor, care ne semnalează prezența 'rablelor' pe străzile și aleile dintre blocuri. Venim în sprijinul lor si trecem la eliberarea domeniului public, lansând, totodată, un nou apel către posesorii mașinilor abandonate, să dovedească simț civic și să se conformeze prevederilor legale', a spus Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4.