Publicat: 17 Martie, 2014 - 18:04
Share

Întrebat, luni, dacă va candida la prezidenţialele din această toamnă, primul ministru, Victor Ponta, a declarat că, în condiţiile în care va exista un tandem cu un preşedinte cu care să lucreze foarte bine, nu va candida, precizând însă că "cel mai important este pentru România, ca după luna noiembrie, să aibă o echipă de oameni care să tragă ţara în aceeaşi direcţie"

"Am spus-o de multe ori, sunt oameni pe care, în urma sondajelor, rezultă că i-ar vota românii ca preşedinte şi după 25 mai cel mai bine plasat în sondaj acela cred că trebuie să candideze", a declarat premierul.

Întrebat dacă va candida la prezidenţiale, în situaţia în care se va afla pe primul loc în aceste sondaje de opinie, premierul Victor Ponta a răspuns: "Nu, nu. Nu e aşa simplu. Cred că şi azi sunt pe primul loc, şi nu...".

"Dacă există o formulă de tandem cu un preşedinte cu care să lucrez foarte bine, nu. De ce să candidez? Vreau să lucrez cu un preşedinte, vreau să văd şi eu cum e să fii prim-ministru cu un preşedinte care te ajută", a adăugat premierul.

"Strict personal, mi-aş dori să rămân prim-ministru, dar cel mai important este pentru România, ca după luna noiembrie, să aibă o echipă de oameni care să tragă ţara în aceeaşi direcţie", a mai spus Victor Ponta.