Publicat: 17 Februarie, 2016 - 16:48
Share
Se impun noi restricții ale traficului în zonă

Stadiul lucrărilor la Pasajul rutier de la Piața Sudului a avansat la 40% din proiect – față de 20% cât era la începutul lunii ianuarie 2016 – în noua etapă a proiectului fiind necesare noi restricții de circulație în zonă.

Astfel, începând de sâmbătă, 20 februarie 2016, breteaua de circulație și trotuarul aferent de pe Calea Văcărești, din dreptul benzinăriei Mol – sens mers spre B-dul C-tin Brâncoveanu – vor fi blocate pentru efectuarea unor lucrări de amenajare a zonei pietonale, pentru montarea stâlpilor comuni pentru iluminat public și susținerea rețelei electrice a mijloacelor de transport public.

De asemenea, se mai construiesc doi pereți mulați care întregesc linia pereților mulați pentru rampa de la Calea Văcărești și se construiește breteaua numărul 3 a pasajului rutier.

Traficul rutier se va desfășura în continuare pe Calea Văcărești pe patru benzi de circulație, câte două pe sens, în dreptul intersecției de la Piața Sudului.

In acest sens, Poliția Locală a Municipiului București, Serviciul Rutier, va suplimenta numărul de echipaje în zonă, pentru măsuri de fluidizare a traficului. Perioada restricției de circulație pe breteaua de pe Șoseaua Văcărești este de aproximativ 30 de zile.

Primarul General, Razvan Sava, a solicitat constructorului sa grabeasca finalizarea lucrarilor: "ce nu s-a facut in doi ani de zile s-a realizat intr-o luna si jumatate. Am impus constructorului un ritm de lucru mai rapid astfel incat sa putem respecta termenul de 30 iunie pentru finalizarea proiectului".

Localizare: 

Geolocation is 44.3938301, 26.1210906