Publicat: 8 August, 2012 - 18:15
Share

Redăm integral textul comunicatului:

"Printr-o adresă transmisă Miercuri, 8 August 2012, Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj solicită autorităţilor locale de la nivelul judeţului să răspundă dacă în perioada 2009 – 2012 au fost sau nu transmise actele de identitate ale persoanelor decedate, către serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor, competent în preluarea acestor documente.

Seful acestei institutii, domnul Director Executiv Marin Stanica, solicita de fapt informatii pe care Directia de Evidenta a Persoanelor ar fi trebuit sa le verifice periodic, sa le reactualizeze in timp real, sa le aiba permanent la dispozitie si sa le puna la dispozitia celor in drept.

Daca nu le are, singura concluzie pertinenta ar fi ca domnul director nu si-a facut treaba pentru care este platit de la bugetul statului.

Daca asa stau lucrurile, domnul in cauza fie ar trebui sa-si prezinte demisia, fie ar trebui sa fie demis de seful sau direct, Presedintele Consiliului Judetean Dolj, dl. Ion Prioteasa, care ulterior ar trebui sa-si dea si dansul demisia, din exact aceleasi motive care se pot imputa conducerii Directiei de Evidenta a Populatiei".