Publicat: 11 Mai, 2020 - 01:38
Share

-----Urmareste banii, ca sa inteleg----- 

 

Tot auzim de Bill Gates, de peste 3 luni. Unii, cu mult inainte, dar multi, de abia de curand. Cine este, totusi, el? Un biet miliardar, printre cei mai bogati din lume, zice-se, mare filantrop si pasionat de medicina, in special de vaccinare.

 

-----Bill Gates, omul din spatele pandemiei ------

Bill Gates detine, practic, Organizatia Mondiala a Sanatatii, asigurandu-i 10% din finantare. Practic, e cel mai mare actionar la acest SRL global careface politica de sanatate globala si seteaza standardele. Dupa retragerea formala a SUA din OMS (tot o miscare de forma, ca vanzarea actiunilor Microsoft de catre Bill Gates), el ramane cel mai influent finantator.

 

-------Pandemie declarata ilegal------

OMS a declarat pandemie la 100.000 de imbolnaviri la nivel mondial, desi aceeasi institutie stabilise pragul de imbolnaviri la nivel global la 200 de milioane de cazuri! Astfel, institutia si-a incalcat flagrant statutul prin declararea pandemiei la un numar atat de mic de "infectari".

 

Solutia lui Bill Gates (si a intregii elite financiare, artistice si stiintifice) - vaccinarea obligatorie pentru toata planeta

 

Toata lumea (cel putin asa ne spune presa) asteapta vaccinul minune, la care "lucreaza" de zor 10 echipe mondiale si il vor scoate pe piata cu mult inaintea termenului normal de testare, adica prin toamna-iarna 2020, sarind toate etapele si incalcand toate normele definite de bransa, cu scuza pandemiei.

 

------Filantropie cu forta -------

Tot acelasi Bill Gates (nu e o obsesie, dar omul chiar e in tot) vrea sa dea bani sa finanteze vaccinarea intregii planete. Filantrop desavarsit, sa nu ramana nimeni in urma si sa se "imunizeze in turma". Despre asta e vorba cu imunizarea in turma, pe care o tot auzim...

Parlamentele tuturor tarilor au trecut deja, in ultimul an, sau trec acum, pe repede inainte, ca tot e pandemie, legislatia pentru vaccinarea obligatorie. Italia, de exemplu, a trecut-o deja in 2019. In Romania se trece acum. 

 

------Vaccinul minune vine cu un cip----

 

Microsoft (compania lui Bill Gates - vandutul actiunilor a fost formal, tocmai ca lumea sa nu mai faca conexiunile intre vaccinare si cip) a patentat in data de 26.03.2030, patentul nr WO (World Order) nr 060606 (666 mascat) pentru un microcip introdus in piele.

Cu ajutorul sau, posesorii (toata planeta, pe care BG o vrea vaccinata minus cei 1%, bogatii planetei, care nu se vaccineaza) sapa ("digging" termenul folosit acum in domeniul criptomonedei. Ei sunt numiti "mineri") dupa moneda virtuala blockchain.

Acum, cat inca exista banci si banii clasici, pt blockchain se poate "sapa" doar virtual. Insa aceasta situatie nu va mai dura, intrucat vor provoca o cadere controlata a sistemului bancar global. Probabil acest lucru se va face in momentul in care vor "avea" vaccinul sau putin inainte. 

 

--------Recurs la Biblie--------

Putina referinta biblica e necesara, pentru a intelege ce e cu 666 si faptul ca ea va deveni singura posibilitate de a vinde si cumpara:

Biblia, in Apocalipsa, spune despre 666, numarul fiarei, ca e numar de om, care va deveni singura moneda de schimb, doar cu ea se va putea cumpara si vinde.)

 

------Ce face cipul Microsoft 666 ------

Microchipul patentat sub numele mascat 666 este un microcip care citeste activitatea corporala a posesorilor, le valideaza actiunile (activitate fizica, miscari) care le-au fost atribuite in sistem (AI - inteligenta artificiala), adica AI-ul si cine are acces la acesta si le valideaza (sau invalideaza). Adica daca primeste sau nu criptomoneda bitcoin (moneda virtuala), moneda viitorului. Acest cip este citibil in sistem RFID, adica sistem de cod de bare. Posesorului i se citeste, la orice punct de control RFID (care va fi amplasat peste tot, in supermarketuri, companii etc), cu ajutorul unui scanner (care incarca si retrage criptomoneda de pe cip, in functie de caz. La cumparaturi i se retrage, ca de pe card, la munca, i se pune) 

Prin scanarea temperaturii, folosita pe scara larga in asa-zisa identificare a febrililor in pLandemie, se doreste dresarea si obisnuirea oamenilor cu ideea ca activitatea lor fizica va fi trecuta prin scanner in mod repetat pe parcursul unei zile. In Romania, din 15 mai vor introduce sistem de scanare a temperaturii peste tot, in toate institutiile publice si companiile (si la supermarketuri, evident).

 

Cum ajunge microcipul al carui patent l-am descris in corp? Prin intermediul vaccinarii. Cum? Simplu, acest lucru se face deja la animalele de companie, de exemplu. Cand ele sunt vaccinate, primesc si un microcip, cu care stapanii le pot regasi, in caz de pierdere.

 

-----Event 201, simularea pandemiei -----

 

Nici acum nu este clar ce se afla in spatele acestei pLandemii? Ah, de ce ii spunem asa? Pentru ca stim ca ea a fost indelung planificata: dar dovada cea mai clara si greu de contestat (cu explicatii gen coincudenta) se afla in faptul ca Fundatia lui Bill Gates a sponsorizat, cu o luna inainte de "identificarea" virusului in Wuhan, la un eveniment de simulare a unei pandemii de...corinavirus. In care fiecare actor implicat in gestionarea crizei, cu accent pe mass-media, isi facea partea lui de "treaba". Acest eveniment, numit Event 201, a simulat, intr-o zi din octombrie, ceea ce vedem acum in lume. Este accesibil, cu descriere, cu sponsori, pe pagina lor oficiala. Nimic ascuns. Trebuie doar sa vezi.

 

-----Poate Bill Gates sa faca asta singur? ------

Nu, evident ca nu. Cu ajitorul complicilor de la nivelul tuturor statelor (in unele cazuri, doar paralele, deep). Pentru a putea intelege, este nevoie ca fiecare sa isi faca un bagaj de informatii despre societaile secrete care conduc lumea si scopurile lor (nu mergeti la surse ale masoneriei, ca ei se vor prezenta salvatorii planetei). Este vital sa intelegeti cum de a ajins minciuna sa fie aplicata peste tot in lume, cu mici exceptii: de ex., presedintele Zimbabwe, simtind manipularea, a solicitat testarea testelor care vin de la OMS-ul lui Bill Gates, si au pus nume de oameni pe mostre: au testat pozitiv fructe de papaya (mostra de la interior), pasari, fructul Duriand, un iepure, o capra si o para. 

 

-----Dovezi insuficiente pt o parere?----

 

 

Tag-uri Institutii: