Publicat: 28 Septembrie, 2017 - 08:31
Share
...și să o ia din mâna lui Iohannis!

PSD vrea să pună mâna pe Justiţie, spune preşedintele PNL, Ludovic Orban, precizând că Liviu Dragnea este ca "un lup sub blană de oaie".

"PSD vrea să pună mâna pe Justiţie, eu cred că această situaţie este demult apusă. Sper să nu mai fie la fel. Între timp, poate domnul Dragnea a facut Drept la o facultate privată, au fost declaraţii conjucturale. De fapt, a arătat că tot un lup sub blană de oaie este. Vrea să controleze orice. Acesta este Dragnea, nu poate fi schimbat, cred ca miniştrii pot fi schimbaţi. Nu se poate guverna democratic astfel, într-Românie europeană. Să îmi permiteţi să spun câteve cuvinte. Nenorocirea este că partidul distruge pas cu pas economia românească, ne anulează pas cu pas oportunităţile pe care le avem", a spus Orban la Realitatea TV.

Pe de altă parte, președintele PNL a spus că există propuneri din legile Justiției pe care liberalii le susțin, dar resping patru dintre ele, printre care cea prin care președintele este exclus din procedura de numire a procurorilor șefi, și cea prin care Inspecția Judiciară trece în subordinea Ministerului Justiției.