Publicat: 2 Iunie, 2020 - 19:09
Share

Unele lucruri te pun pe gînduri. 

    Apropos de unele studii franco-chineze care spun că hidroxiclorochina nu ar fi bună pentru Covid, că are efecte adverse, bla, bla, bla (în Franţa ar vrea să o interzică).
    De ce nu e "bună"? În primul rînd este foarte ieftină, ceea ce nu e bine că pune într-o lumină proastă tratamentele complicate pentru Covid.
    În al doilea rînd se poate face tratamentul ambulatoriu ceea ce înseamnă că nu mai stă omul în spital. Ceea ce înseamnă mai puţin bani pentru spital, pentru "Sistem" (în USA pentru un spitalizat de Covid se încasează 13000 USD; dacă e pe tratament cu ventilator 39000 USD).
    În al treilea rînd are un procent de vindecări spectaculos ceea ce nu e bine că ar fi mai puţin decedaţi şi atunci nu se mai sperie lumea.
    Se zice că nu se cunosc efectele. Pe bune? Păi e omologată pentru uz medical în USA din 1955 !!!! Şi vin unii şi spun că nu se cunosc efectele adverse. Hai să fim serioşi! E pe chiar şi pe lista politrucilor de la OMS de "Medicamente esenţiale"

    Apropos şi de ventilaţia forţată. 

    Au început să vorbească mai mulţi medici de la New York (pe unul din ei român l-au dat şi la noi la nu ştiu ce post TV): ventilatorul ajută în 25 % din cazuri, în celelalte 75% e mult mai bună terapia cu oxigen. 

    Se pare că la persoanele în vîrstă ventilaţia forţată duce chiar la deces. Toate acestea le zicea dr. Rashid Buttar de mult, dar "main stream"-ul, sponzorizat bine de Cine trebuie, nu l-a luat în serios, chiar îl punea la "indezirabili".

Tag-uri Institutii: