Publicat: 20 Februarie, 2012 - 19:15
Share

Agenţia Vreau Bilet, una dintre cele mai cunoscute companii pe piaţa furnizorilor de bilete pentru spectacole, manifestări culturale sau concerte organizate pe teritoriul Romaniei, anunţă extinderea reţelei cu încă trei puncte de vânzare prin semnarea acordului de parteneriat cu Euro GSM, important retailer în domeniul telefoniei mobile din România.

Astfel, incepand cu data de 20 februarie 2012 pe langa punctele de achizitionare ale biletelor deschise la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Mihai Eminescu, Moise Nicoara nr.18, Music  Box (Matei Basarab nr.16 , Soseaua Pipera nr.2)   sau online prin www.vreaubilet.ro, , iubitorii de spectacole pot cumpara bilete prin intermediul centrelor Euro GSM din Bd. Ion Mihalache nr.92 ( langa Mega Image), in Galeria Comerciala Cora Lujerului, sau in Unirea Shopping Center parter (langa Stradivarius sau statia metrou –Pta.Unirii 1 ).

 “Asocierea Agentiei Vreau Bilet cu actualul partener este un pas normal, care face parte din strategia noastra de dezvoltare pe termen mediu si lung. La scurt timp de la lansarea primului card destinat achizitionarii de bilete la concerte si spectacole de teatru in parteneriat cu BRD, continuam sa ne extindem cu puncte de lucru usor accesibile, in orice zona a capitalei, din dorinta de a fi cat mai aproape de toti clientii nostri.” – a declarat  Pepino Popescu, director general Vreau Bilet.

Programul magazinelor Euro GSM :
Bucuresti -  Lujerului
Adresa: Bdul. Iuliu Maniu nr. 19, in incinta centrului comercial Cora Lujerului, spatiu B9
Orar: Luni-Vineri 09-21; Sambata 10-21; Duminica 10-20
Bucuresti – Ion Mihalache
Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr 92, bl 44A2, sect 1
Orar: Luni-Vineri 09-19; Sambata 10-14
Bucuresti – Pta. Unirii
Adresa: Piata Unirii nr. 1, sector 3, "Unirea Shopping Center", aripa centrala, lifturile exterioare
Orar: Luni-Vineri 10.30-20; Sambata 10.30-17